Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

ART MUSIC : Ο Δημήτρης Νέζης μας μίλησε για την ''Πρόσκληση'' και για το ''Όσα Λαχτάρησα''Ο Δημήτρης Νέζης είναι γνωστός για την μουσική του διαδρομή και τον ξεχωρίζουμε μέσα από την καταπληκτική του φωνή! Τον γνωρίσαμε επίσης και μέσα από την διαδικτυακή σειρά ''Πρόσκληση''. Τέλος, ο Δημήτρης κυκλοφόρησε πρόσφατα το ''Όσα Λαχτάρησα'' σε στίχους δικούς του και μουσική του Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου που κυκλοφορεί από την spicy.

1) Δημήτρη πες μας λίγα λόγια για τα επαγγελματικά σου σχέδια στη μουσική που ετοιμάζεις το 2021;
To 2021 εγκαινιάζεται με την πρώτη μου συνεργασία με την Spicy music, και την κυκλοφορία του "Όσα λαχτάρησα, μια υπέροχη μπαλάντα σε μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου & στίχους δικούς μου. Το βίντεο κλιπ έχει την υπογραφή του Zamanfu & της TRZ label. 
Στο προσεχές μέλλον έχω προγραμματίσει την κυκλοφορία ακόμη ενός ελληνικού τραγουδιού, αλλά και μιας ακόμη συνεργασίας με διεθνή DJ αυτή την φορά ελβετικής καταγωγής. Τον DJ Chart. Παράλληλα ο DJ Stratos επεξεργάζεται τα  ρεμίξ των πρόσφατων κυκλοφοριών μου & η NKS promotion προγραμματίζει το promo και τις επερχόμενες εμφανίσεις μου. 

Ακούστε το τραγούδι:2) Σε παρακολουθούμε στην διαδικτυακή σειρά στο YouTube ‘’Πρόσκληση’’ μίλησε μας για τον ρόλο του δικηγόρου;
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω το Νεκτάριο Χατζαντώνη, που μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω την ανάλογη εμπειρία σε μια τηλεοπτική - διαδικτυακή σειρά, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Ο ρόλος του δικηγόρου Κωνσταντίνου Σπύρου, ήταν ένας ρόλος που δεν έχει ιδιαίτερες ομοιότητες με τον πραγματικό μου χαρακτήρα, αλλά σαν ρόλος, μου άρεσε που οι εκφάνσεις του ήταν πολλές και διάφορες, σα να λέμε ανάλογα με τα κέφια του! Όπως είμαστε και όλοι οι άνθρωποι στην αληθινή ζωή... Δεν είμαστε μόνο ένα, αλλά η προσωπικότητα μας χαρακτηρίζεται από διάφορες πτυχές. Στον Κωνσταντίνο εκτίμησα ότι δεν "ξεπουλάει" Τα θέλω και τις αξίες του για το χρήμα, έχει και δεύτερες σκέψεις σε ο, τι κάνει και είναι το κατά δύναμης  ταπεινός. 

Δείτε το επεισόδιο: 3) Πιστεύεις πως στο να συμμετάσχεις σε μια σειρά στο διαδίκτυο σου ανοίγει κι άλλες πόρτες;
Σαφώς και σου ανοίγει! Πιστεύω πως αν κατάφερες να μεταφέρεις στην εικόνα έναν ρόλο με ευστοχία, κάποιος ειδικός θα το καταλάβει και σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα σε βρει! 

4) Σκέφτεσαι να ακολουθήσεις εκτός από το τραγούδι και την υποκριτική;
Έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια Music performance στο εξωτερικό, θα σου πω ότι το musical με ενδιαφέρει πολύ! Είναι κάτι μοναδικό, που τα "παντρεύει" Όλα με ένα μαγικό τρόπο!  Αν μου δοθούν τέτοιες ευκαιρίες σαφώς και θα τις ακολουθήσω. 

5)    Πώς βίωσες την κατάσταση με τον Covid -19;
Η κατάσταση αυτή, από την μια μου δημιούργησε κάποιες εσωτερικές ταραχές και αναζητήσεις που ίσως σε βάθος χρόνου να αποδειχθούν και καλές! Από την άλλη εκμεταλλευθήκαν τον χρόνο αυτό για να δημιουργήσω κι άλλα τραγούδια, να γράψω κι άλλα τραγούδια, να κάνω σχέδια με την ομάδα μου για το μέλλον και να μελετήσω περισσότερο μουσική θεωρία. 6) Σκέφτεσαι να κάνεις το εμβόλιο;
Εάν και εφόσον δεν περάσει ο κατάλληλος χρόνος που χρειάζεται για ένα εμβόλιο ώστε να αποβεί σχεδόν απόλυτα ασφαλές & όχι μοιραίο..., δεν πρόκειται να βιαστώ να το κάνω. 

7) Η τέχνη τον τελευταίο χρόνο έχει πέσει μαζικά λόγω του ιού. Πιστεύεις πως θα υπάρχει άνοδος φέτος;
Ενώ είμαι περισσότερο αισιόδοξος και σκέφτομαι θετικά το μέλλον στο μεγαλύτερο φάσμα των πραγμάτων που μας αφορούν και ατομικά αλλά και μαζικά,  θα σου πω ότι φέτος δεν περιμένω Ιδιαίτερες αλλαγές, παρά μόνο μικρά βήματα εξελίξης και προσέγγισης του τρόπου ζωής μας  σαν το 2019.

8) Θα έκανες ποτέ κάποιο ντουέτο;
Φυσικά, εάν ο/η καλλιτέχνης που μου προταθεί, μου αρέσει, μου ταιριάζει, θεωρώ ότι έχει κάτι να προσφέρει  με την τέχνη του/της , και εκπέμπουμε σε ίδια μήκη κύματος επαγγελματικά. 9) Βλέπουμε συνεχώς διάφορα ριάλιτι που πάνε συνάδελφοι σου από τον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής. Εσύ θα πήγαινες;
Έχω συμμετάσχει σε μουσικά talent shows όταν ήμουν 18,19,20 χρονών, όμως ευτυχώς κατάλαβα πως πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν, που δεν σημαίνει ότι χτίζει καριέρες σαν δεδομένο. Μην σου πω ότι συνήθως συμβαίνει και το άκρως αντίθετο, πράγμα που δεν επιθυμώ. 

10) Έχεις πει ποτέ όχι σε κάποια δουλειά;
Φυσικά και έχω πει όχι, και πάντα θα λέω όχι εάν η δουλειά που μου προτείνεται, δεν με εκφράζει, δεν μου αρμόζει και διαισθάνομαι ότι δεν θα μου προσφέρει ουσιαστικά τίποτα σαν Δημήτρη σκέτο ή σαν Δημήτρη Νέζη.

11) Πες μας λίγα λόγια για το 10ο και τελευταίο επεισόδιο;
Όπως είδατε το 9ο επεισόδιο έκρυβε φοβερές εκπλήξεις. Το κουβάρι ξετυλίγεται , ο κάθε χαρακτήρας ξεμπροστιαζεται σιγά σιγά ... Και τώρα που φτάσαμε στο 10ο ετοιμαστείτε για τα ακόμη δυνατότερα! Ένα φινάλε συγκλονιστικό!!!  

Δείτε το 9ο Επεισόδιο:12) Έχεις κάνει κάποια συνεργασία που την μετάνιωσες στη συνέχεια;
Ναι έχω κάνει όσον αφορά τη συνεργασία μου με ανθρώπους που έδειξαν άλλο πρόσωπο στην αρχή ώστε να με προσεγγίσουν, να "πάρουν ένα κομμάτι μου " Και μετά αποκάλυψαν τον πραγματικό τους εαυτό, πράγμα που με "αηδίασε".  Προτιμάω τους αληθινούς ανθρώπους και συνεργασίες, κι ας είναι άπειρο ελάχιστες. Όμως θα είναι αυθεντικές και ουσιώδεις. 

13) Το τελευταίο σου τραγούδι είναι αγγλικό με τίτλο ‘’Out of me’’ γιατί επέλεξες να το πεις με αγγλικούς στίχους;
Το OUT OF ME κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον διάσημο DJ TREVI, που κουβαλάει πίσω του συνεργασίες με το MTV & τη Warner Bros! Tον γνωρίζω από το 2007 και μετά και από την ζωή και τις σπουδές μου στο Λονδίνο, συζητούσαμε ότι έπρεπε να συμβεί ώστε να διευρυνθεί κι άλλο το κοινό που μας ακούει! Πράγμα που συνέβη ευτυχώς, και είμαι ευγνώμων για την διάκριση που λάβαμε στα World Songwriting Awards με την 6η θέση στις 700 συμμετοχές παγκοσμίως!!! 

14)  Αν όλα πάνε καλά σκέφτεσαι να κάνεις κάποια περιοδεία το Καλοκαίρι;
Φυσικά!! Ανυπομονώ να μοιραστώ όλα τα νέα μας τραγούδια με όσο κόσμο μας αγαπά και μας στηρίζει!!! Με τη στήριξη της NKS PROMOTION  πιστεύουμε ότι θα χτίσουμε μια δυνατή περιοδεία, με πολλές στάσεις σε ολόκληρη την χώρα! 
15) Με τον σκηνοθέτη σου τον Νεκτάριο Χατζαντώνη ξέρω πως έχεις πολύ καλές σχέσεις. Θα ξανά συνεργαζόσουν μαζί του;
Φυσικά, χωρίς δεύτερη σκέψη. Τον εκτιμώ απεριόριστα, τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη και περιμενω την επόμενη του πρόταση με αγωνία...  


16) Πως περνάγατε στα γυρίσματα;
Μου άρεσε πάρα πολύ σαν εμπειρία και ο Νεκτάριος με την ομάδα του με έκαναν πάντα να νιώθω άνετα. Ήταν όλοι ευγενικοί, φιλικοί και άκρως επαγγελματίες. 

17) Τέλος, τι θα ήθελες να σου φέρει το 2021;
Περισσότερη ψυχική δύναμη, αληθινούς & αγνούς ανθρώπους γύρω μου, πνευματική ισορροπία, σωματική υγεία, και μεγαλύτερες ευκαιρίες ώστε η μουσική μου να ταξιδέψει σε περισσότερα σπίτια, αυτιά & ψυχές! Όλα τα καλά εύχομαι  από καρδιάς και σε εσάς και όλο τον κόσμο για το 2021!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 

Νέα Μουσική Κυκλοφορία : Δημήτρης Νέζης - Όσα Λαχτάρησα
Πατήστε τον σύνδεσμο:

Ο Δημήτρης Νέζης επιστρέφει με το ''Εν Βρασμώ Ψυχής''
Πατήστε τον σύνδεσμο:

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον Δημήτρη Νέζη
Πατήστε τον σύνδεσμο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου