Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

Πρόσκληση : Τι θα δούμε στο 8ο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς θρίλερ - μυστηρίου


Η διαδικτυακή σειρά ''Πρόσκληση'' που κάνει πανικό στο YouTube και φτάνει όλο και πιο κοντά στο ξετύλιγμα της ιστορίας, είδαμε πως στο τέλος του 7ου επεισοδίου η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. που ψάχνει μανιωδώς τον καθηγητή Αλέξανδρο Κέρμαν και την κόρη του Ναταλία μέσα στο εργοστάσιο υποδημάτων, έχασαν το σχεδιάγραμμα του κτηρίου λόγω που προκάλεσαν τις μεταφυσικές δυνάμεις και εγκλωβίστηκαν μέσα!!! 

Θα τα καταφέρουν άραγε να βγουν ζωντανοί ή οι δυνάμεις είναι πιο δυνατές από αυτούς και θα τους αιχμαλωτίσουν;;;; 
Διαβάστε την περίληψη του 8ου Επεισοδίου :
Η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. εξακολουθεί να περπατάει χαμένη μέσα στο ημιφωτισμένο από τους φακούς εργοστάσιο. Έτσι κάπου ανάμεσα σε τόνους σκόνης και ταλαιπωρίας, οι ισορροπίες μεταξύ των μελών της μοιάζουν να είναι κάτι παραπάνω από εύθραυστες!!! Παράλληλα, μια αναπάντεχη συνάντηση σ' ένα μπαρ του υπαστυνόμου Μάκη με τον Δημήτρη Δρακόπουλο θα κινήσει την περιέργεια του πρώτου και θα αποκαλύψει ένα πρόσωπο του επιχειρηματία που ως τώρα κρατούσε καλά κρυμμένο!!!! Την ίδια στιγμή, η ομάδα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει , καταφέρνει ν' ανακαλύψει ένα στοιχείο που ίσως την φέρει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου!           

Θα βοηθήσει άραγε το νέο στοιχείο την ομάδα να φέρει στο φως την πολυπόθητη αλήθεια ή θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο το κουβάρι της ιστορίας;;;;;

Έρχεται τέλος του μήνα το 8ο επεισόδιο!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση : Δείτε τα 7 πρώτα επεισόδια της διαδικτυακής σειράς φαινόμενο που κάνει πανικό στο Youtube (Θρίλερ - Μυστηρίου)

Πατήστε τον σύνδεσμο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου