Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

Αποκλειστική Συνέντευξη με την όμορφη ηθοποιό & τραγουδίστρια Εύα Αλεξανδροπούλου!


Η όμορφη Εύα Αλεξανδροπούλου είναι ένα όμορφο και δροσερό κορίτσι που ασχολείται την τέχνη της μουσικής και της υποκριτικής. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην διαδικτυακή σειρά ''Πρόσκληση'' που προβάλλεται στο Youtube. Τέλος, έχει παρουσιάσει δύο τραγούδια σε στίχους δικούς της το ''Παίρνω την ευθύνη'' και ''Το πολύ πολύ''

Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα!

1) Εύα πες μας λίγα λόγια για εσένα; 
Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα. Είμαι ηθοποιός, θεατρολόγος και τραγουδίστρια.
Τελείωσα το τμήμα θεατρικών σπουδών στο ΕΚΠΑ και δραματική σχολή. Έχω κάνει μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού και χορού και στον ελεύθερο χρόνο μου γράφω στίχους για τα τραγούδια μου, ποιήματα και ιστορίες.

2) Προτιμάς την μουσική ή την υποκριτική; 
Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Νομίζω πως τα αγαπώ σχεδόν εξίσου και όταν είναι εφικτό θέλω να ασχολούμαι και με τα δύο παράλληλα γιατί μου ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες.
3) Θα έκανες ποτέ κάποιο ντουέτο με άντρα ή γυναίκα;
Ναι, γιατί όχι ; 

4) Πώς πάνε τα γυρίσματα της σειράς ‘’Πρόσκληση’’ στην οποία πρωταγωνιστείς;
Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου φτάνουν αισίως στο τέλος τους. Στο σύνολό τους πήγαν πάρα πολύ καλά και ευχάριστα. Ειδικά στο τέλος λόγω απρόσμενων συνθηκών επιταχύναμε, δουλέψαμε πιο γρήγορα και πολύ παραγωγικά. 

5) Μίλησε μας για τον ρόλο της Κλειούς;
Η Κλειώ είναι μια πολύ νέα αλλά καταξιωμένη ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και μέλος της ομάδας εξερεύνησης μεταφυσικών φαινομένων Σ.Κ.Ι.Α. Είναι μια έξυπνη, πολύ δυναμική, αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητη γυναίκα, με έντονη προσωπικότητα και πηγαίο ενδιαφέρον για τα μεταφυσικά φαινόμενα και τον κόσμο των πνευμάτων. Αυτό τροφοδοτείται από το χάρισμα που έχει να βλέπει και να ακούει πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Μ΄ αρέσει πάρα πολύ!

6) Στα νέα σου τραγούδια ‘’Παίρνω την ευθύνη’’ και ‘’Το πολύ πολύ’’ έχεις γράψει εσύ τους στίχους. Μίλησε μας για την γραφή και από πού εμπνέεσαι.
Δεν μπορώ να πω ότι εμπνέομαι από κάπου πολύ συγκεκριμένα. Σίγουρα όταν υπάρχουν έντονα συναισθήματα η αποτύπωση στο χαρτί εκτός από ανακουφιστική είναι και παραγωγική. Όταν δεν υπάρχουν και θέλω να γράψω συνήθως ακολουθώ και επεξεργάζομαι μια τυχαία ιδέα και όταν επείγομαι να γράψω για κάποιο λόγο, ανασύρω και χρησιμοποιώ ιστορίες δικές μου ή ξένες.7) Τι σε τράβηξε να πεις το ναι στη σειρά;
Με τράβηξε το πολύ πρωτότυπο κυρίως για τα δεδομένα της Ελλάδας σενάριο και η  ύπαρξη του μεταφυσικού στοιχείου στο οποίο εκτός από την Κλειώ έχω κι εγώ μεγάλη αδυναμία. Επίσης μου άρεσε η ομάδα των συντελεστών της σειράς που γνώρισα στο κάστινγκ και  με χαροποίησε το γεγονός ότι θα συνεργαστώ μαζί τους και θα τους γνωρίσω καλύτερα.


8) Πιστεύεις πως υπάρχει ζήλια ή κόντρα στον καλλιτεχνικό χώρο;
Πιστεύω πως υπάρχει ζήλια και κόντρα σε όλους τους εργασιακούς χώρους και στον καλλιτεχνικό που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η αγορά πλέον μικρή, ακόμα περισσότερο.
Είναι δύσκολο στις μέρες μας να είναι κάποιος ηθοποιός ή τραγουδιστής;
Σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο ναι. Αναφέρομαι κυρίως στο επάγγελμα του ηθοποιού γιατί η επαγγελματική μου ενασχόληση με το τραγούδι είναι πάρα πολύ φρέσκια και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Για τους ηθοποιούς τα πράγματα είναι ζόρικα εδώ και αρκετά χρόνια γιατί δεν υπάρχουν δουλειές, πόροι, αξιοκρατία, αξιοπρεπείς παραγωγές και οι αμοιβές στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι από χαμηλές έως αστείες. 
10) Πιστεύεις πως το διαδίκτυο μπορεί να σε ανεβάσει εύκολα και να σε κατεβάσει αντίστοιχα;
Εννοείται πως το διαδίκτυο έχει τεράστια δύναμη. Έχει φτιάξει καριέρες και περιουσίες, έχει κλείσει σπίτια και έχει φτάσει ανθρώπους ακόμα και στην αυτοχειρία. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι σε αυτό με όποιο τρόπο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για την άνοδο και για την πτώση γιατί το πιο πιθανόν είναι πως θα τα γνωρίσεις και τα δύο. Η λογική και η ταχύτητα με την οποία διαμορφώνονται τα δεδομένα επαφίονται στις διαθέσεις των ΄΄θεατο-κριτών΄΄. 

11) Ποιους καλλιτέχνες της μουσικής και της υποκριτικής θαυμάζεις;
Θαυμάζω πάρα πολλούς ανθρώπους του χώρου και για διαφορετικούς λόγους αλλά δεν θα αναφερθώ καθόλου στην ελληνική σκηνή και θα σου πω τους 2 αγαπημένους μου ξένους ηθοποιούς που είναι ο Al Pacino και ο Johnny Depp και 2 από τις αγαπημένες μου ξένες τραγουδίστριες που είναι η Lana Del Rey και η Rihanna. 


12) Θα πήγαινες ποτέ σε κάποιο talent show;
Όχι δεν είναι του στυλ μου.


13) Τα τελευταία χρόνια αρκετός κόσμος δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;
Στου χαμηλού κόστους παραγωγές, του χαμηλού επιπέδου εκπομπές, του φτωχού σε φαντασία και κοινότυπου περιεχομένου τους και last but not least στην ολοένα αυξανόμενη γνώση και χρήση του μαγικού κόσμου του διαδικτύου.
14) Τι κάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο; Έχεις κάποιο χόμπι;
Χόμπι έχω, ελεύθερο χρόνο δεν έχω. Όταν κάθομαι, βλέπω ταινίες και σειρές, διαβάζω, γράφω, ακούω τις νέες μουσικές κυκλοφορίες, πάω γυμναστήριο ή για τρέξιμο και συναντώ φίλους. Αν έχω ακόμα περισσότερο χρόνο πάω ταξίδια που τα λατρεύω!15) Την σήμερον ημέρα με την κατάσταση που βιώνουμε λόγο του ιού τα θέατρα είναι κλειστά. Πιστεύεις πως είναι σωστό αυτό και πως θα έπρεπε το κράτος να πάρει άλλα μέτρα;;;
Όταν λειτουργούν κανονικά τα ΜΜΜ, οι δημόσιες υπηρεσίες, τα σχολεία κλπ μέρη στα οποία ο κόσμος ως γνωστόν στριμώχνεται μέχρι αηδίας είναι αστείο να κλείνουν τα θέατρα. Ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλους ή ανοιχτούς χώρους, νομίζω πως τα μέτρα που αφορούν τις αποστάσεις, την προσωπική προφύλαξη και τον σεβασμό των γύρω, που υποτίθεται πως εφαρμόζονται σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα ήταν αρκετά και εδώ.
Τέλος πάντων δεν είμαι αρμόδια για να ζυγίσω την κατάσταση και δεν θέλω να τοποθετηθώ περαιτέρω όσον αφορά τα μέτρα αλλά αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως ο καλλιτεχνικός κόσμος στο σύνολό του έχει πληγεί βαριά και πως η ανεργία για τους ανθρώπους που βγάζουν τα προς το ζειν μόνο από αυτόν, μπορεί να αποβεί το ίδιο μοιραία με τον ιό. 

16) Τι είδος μουσική σου αρέσει να τραγουδάς;
Μου αρέσει να τραγουδάω γενικά ανεξάρτητα από το είδος αλλά επαγγελματικά νομίζω πως θα ακολουθήσω τα λαϊκό τραγούδι. 
17) Πως είναι η σχέση σου με τους συντελεστές και τους συναδέρφους σου στη σειρά;;
Οι σχέσεις μου με όσους έχω γνωρίσει στη σειρά είναι άψογες και η μέχρι τώρα συνεργασία ήταν παραπάνω από άρτια. Κυρίως με τα παιδιά της ομάδας Σ.Κ.Ι.Α που είμαστε συνέχεια μαζί, το σεναριογράφο - σκηνοθέτη μας Νεκτάριο Χατζαντώνη που μας οργανώνει και μας καθοδηγεί και τους τεχνικούς και φροντιστές που συνεργαζόμαστε άμεσα, έχουμε δεθεί πολύ και όποτε βρισκόμαστε περνάμε τέλεια. 

18) Είδαμε πως βγήκε 28 Σεπτεμβρίου το 4ο Επεισόδιο. Μίλησε μας λίγο για την συνέχεια της σειράς. Και ποια είναι η ομάδα ΣΚΙΑ;
Η Σ.Κ.Ι.Α είναι όπως είπα και νωρίτερα μια ομάδα εξερεύνησης μεταφυσικών φαινομένων που παίρνει το όνομά της από τα αρχικά των ονομάτων των μελών της: (Σ)τέφανος, (Κ)λειώ, (Ι)οκάστη και (Α)γγελος. Έχουν πολυετή δράση στην εξιχνίαση παραφυσικών υποθέσεων και είναι αγαπημένοι φίλοι. 
Το 4ο επεισόδιο ήταν κυρίως επικεντρωμένο πάνω στην ομάδα, στην ενημέρωσή της από την αστυνομία για την υπόθεση και στην πρώτη είσοδό της στο εργοστάσιο που βρέθηκε η ΄΄Πρόσκληση΄΄ του καθηγητή Κέρμαν που αγνοείται. Στα επόμενα επεισόδια αρχίζει η πραγματική δράση της ομάδας μέσα στο εργοστάσιο και οι εξελίξεις στην υπόθεση της σειράς θα είναι ραγδαίες.  

19) Τι προτιμάς πιο πολύ Χειμώνα ή Καλοκαίρι;
Χειμώνα ασυζητητί. 

20) Ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια;
Αν και τα δεδομένα της εποχής δεν επιτρέπουν ανοίγματα και μακροπρόθεσμα σχέδια, γίνονται συζητήσεις για μερικά πολύ ενδιαφέροντα πρότζεκτς και για εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά το μόνο που μπορώ να πω επίσημα είναι πως πολύ σύντομα θα αρχίσουν νέα γυρίσματα για το 2ο κύκλο της ΄΄Πρόσκλησης΄΄.

Ακολουθήστε την Eva στα Social Media:


Δείτε τα 4 πρώτα επεισόδια της σειράς:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου