Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

ART MUSIC : Ο ανερχόμενος τράπερ Dippy έσκασε κομμάτι από USA!


Ο Michael Taylor γνωστός ως Compton Menace είναι ένας Αμερικάνος ράπερ από το ,Compton της Καλιφόρνιας. Έγινε διάσημος αφότου υπέγραψε με την Wall Street Records, μια δισκογραφική εταιρία που ιδρύθηκε από την The Game το 2008. Επίσης συμμετείχε σε έναν μεγάλο και καθοριστικό ρόλο ως μέλος της συμμορίας  2 OG 2 Tone”το 2015 στην ταινία Straight Outta Compto.

Έχει κάνει περιοδείες διεθνώς ως καλλιτέχνης της hip hop. Έχει δουλέψει με τους Chris Brown,Wiz Khalifa,Lil Wayne,Birdman,Kevin Gates και πολλούς άλλους αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας. Ο Joshua Ramirez  γνωστός ως Setta setta είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης από την Philadelphia της Pennsylvania. Ήταν μέλος των Ar-AB’s ομάδας ράπερ της Philadelphia μέλος των OBH με στενή συνεργασία με τους Compton Menace και MHG. Αφότου  αποφυλακίστηκε πριν λίγους μήνες κέρδισε αναγνώρισημότητα ως καλλιτέχνης της hip hop. Με τον φίλο του foreignMeech Δημήτρη Παρασκευά συνεργάζονται στην μουσική βιομηχανία πολλά χρονιά και ακόμη περισσότερα μετρά η φιλία τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Setta Setta πήγε να παρακολουθήσει τον foreign Meech να παίζει μπάσκετ στην περιοχή τους με άλλα μέλη του  obh που πάντα τον υποστήριζαν στην επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη καθώς και στα παιχνίδια μεταξύ των διάσημων και τα καλοκαιρινά τουρνουά όπου συμμετείχε όταν επέστρεφε στην πατρίδα του.Οι πολύ κοντινές σχέσεις με την OBH Records CEO Amir Mullaz Boyer είναι αυτό που τον ώθησε εκτός από το μπάσκετ ν ασχοληθεί με τη μουσική. Το International Business είχε επίσημη πρεμιέρα από την OBH family’s SturdySZN Youtube Channel. Τώρα παίζει σε όλες τις πλατφόρμες.
Ο 19 χρόνος Dippy είναι ο ανερχόμενος σταρ της Ελληνικής τραπ σκηνής.Exει υπογράψει κλειστό επαγγελματικό συμβόλαιο με την promo paganias. Παρουσίασαν  την πρώτη επαγγελματική δουλειά το ΟMG. Επίσης συνεργάστηκε με την γνωστή Ισπανίδα dj Annita Yes και τον διάσημο  τραγουδιστή Boyflow στο τραγούδι loca το βίντεο κλιπ του οποίου γυρίστηκε στην Κρήτη και θα δημοσιευτεί από κανάλι της Ισπανίας.

Δείτε το Video Clip:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου