Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Αποκλειστική Συνέντευξη με το νέο όμορφο μοντέλο Ευγενία Σαρρή!Είναι νέα, όμορφη, με ωραίο σώμα και ασχολείται με το μόντελινγκ. Η Ευγενία Σαρρή ξεκινάει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας! Ψάξαμε και την βρήκαμε παρόλο που μένει στο εξωτερικό.
Πάμε να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνη!

1. Ευγενία πες μας λίγα λόγια για εσένα.
Είμαι 21, άφησα την Ελλάδα στην ηλικία των 18 για να ακολουθήσω τα όνειρα μου και με σκοπό να πραγματοποιήσω κάθε στόχο μου, αποκτώντας εμπειρία στο εξωτερικό. Ξεκίνησα ως αεροσυνοδός και συνεχίζω να εργάζομαι στην αεροπορική βιομηχανία, ακόμα και σήμερα, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με το μόντελινγκ και γενικότερα τον χώρο της τέχνης τον τελευταίο καιρό.

2. Τι είναι αυτό που σε τράβηξε να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;
Ήμουν πάντα δημιουργική και αγαπούσα πράγματα όπως το χορό, τις φωτογραφίες, τη μουσική κτλπ. Γενικότερα ο χώρος του μόντελινγκ τα συνδυάζει όλα αυτά, καθώς κάθε φορά πρέπει να μπαίνεις σε διαφορετικό ρόλο. Και αυτή η εναλλαγή είναι που μου άρεσε. Επίσης πιστεύω πως κάθε γυναίκα μοντέλο εκφράζει με τη στάση ζωής της κάποια γυναίκα εκεί έξω. Και μέσω του γυναικείου προτύπου το οποίο αντιπροσωπεύω, θέλω κάθε γυναίκα που εμπνέεται από εμένα να έχει πάντα αυτοπεποίθηση, σιγουριά και πίστη στον εαυτό της.

3. Για τον χώρο του μόντελινκ ακούγονται πολλά! Ισχύουν;;;
Κάποια ναι, κάποια όχι. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι ισχύει και τι όχι. Όχι μόνο επειδή ξεκίνησα στο χώρο πολύ πρόσφατα, άλλα γενικότερα θεωρώ πως έχει να κάνει με το τι επιλογές κάνεις εσύ ως μοντέλο, τι σε αντιπροσωπεύει και τι πρεσβεύει μέσω του χώρου.


4. Σου άρεσε από μικρή να ντύνεσαι και να κάνεις πασαρέλα με τα τακούνια της μαμάς;
Κάπως έτσι. Ήμουν από μικρή πολύ δραστήρια, θυμάμαι πως έβαζα τραγούδια να παίζουν και γύριζα τα δικά μου βιντεοκλίπ… Έκανα τις δικές μου διαφημίσεις, τις δικές μου φωτογραφίσεις, θα έλεγα πως ναι, το είχα πάντα αυτό κι ας ήμουν λίγο ντροπαλή.

5. Γιατί επέλεξες να μείνεις στο εξωτερικό;
Θεωρώ πως το εξωτερικό ειδικά όταν είσαι νέος και δεν έχεις εμπειρία, σου δίνει τη δυνατότητα, να εξελιχθείς πιο γρήγορα, καθώς και η αγορά είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες. Ένας ακόμα λόγος που διάλεξα να ζω στο εξωτερικό είναι πως θέλω να αποκτήσω κάποιες γνώσεις και εμπειρίες που θα με βοηθήσουν σταδιακά να πετύχω κάθε στόχο μου στο μέλλον.

6. Υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Ελλάδα;
Θα έλεγα πως ναι. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια πράγματα είναι πολύ πιο εξελιγμένα στο εξωτερικό και οι πιθανότητες εξέλιξης και επιτυχίας μεγαλύτερες.

7. Με ποιους οίκους μόδας θα ήθελες να συνεργαστείς;
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, θεωρώ πως όταν ξεκινάς ως μοντέλο πρέπει να είσαι ανοιχτή σε όλα παρόλα αυτά επιλεκτική στο τι σε αντιπροσωπεύει και στο τι εκπροσωπείς. Σε γενικές γραμμές, οι δουλειές που κάνεις θεωρώ πως πρέπει να έχουν μια συνοχή μεταξύ τους.


8. Εκτός από τα μουσικά show που παρακολουθούμε στην τηλεόραση, τώρα ασχολούνται και με την μόδα! Θα πήγαινες ποτέ σε ένα τέτοιο show;
Ίσως, μου έχουν δώσει αρκετά άτομα αυτή την παρότρυνση, ώστε να πάω. Ωστόσο ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχω πάει ακόμα είναι το ότι, πολλές φορές η τηλεόραση μπορεί να παρουσιάσει κάποιο άτομο πολύ διαφορετικό από ότι είναι και δεν θα ήθελα ο κόσμος που με ακολουθεί να ακολουθεί κάτι το οποίο δεν είμαι. Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητο υπάρχουν κι εξαιρέσεις και για αυτό δεν λέω όχι ή ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρουμε.

9. Ποια ελληνικά και ξένα μοντέλα θαυμάζεις;
Νομίζω θα πω τα κλασσικά, άλλα θεωρώ πως είναι τα ιδανικά πρότυπα, όχι μόνο ως μοντέλα, άλλα και ως άνθρωποι. Η Βίκυ Καγιά και η Tyra Banks

10. Τι δουλειές έχεις κάνει πάνω στην μόδα;
Δεν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο προς το παρόν, ωστόσο υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για αυτή τη σεζόν. Όσον αφορά τη μόδα.

11. Τι κάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο;
Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να κάνω γυμναστική, να μαγειρεύω, να διαβάζω και να πηγαίνω μικρές βόλτες / εκδρομές στη φύση.


12. Είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και χαμόγελο που δεν περνάς απαρατήρητη από τα αντρικά μάτια. Τι κάνουν οι άντρες για να σε προσελκύσουν;;;
Κάθε άντρας είναι διαφορετικός, έχει άλλο στυλ, άλλο τρόπο. Πλέον στις μέρες μας τα social media θεωρώ πως είναι το κύριο μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων γενικά, και μέσω αυτών γίνονται προσεγγίσεις. Ωστόσο θεωρώ πως αυτό που λείπει από τη σημερινή κοινωνία είναι η πραγματική επικοινωνία με τον άλλο, το να σε προσελκύσει ο άλλος στα ίσια που λέμε, αυτό είναι πολύ σπάνιο κι αυτό είναι που αξίζει.

13. Ασχολείσαι με τα social media;
Ναι ασχολούμαι αρκετά, όπως είπα και πριν είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μας πλέον.

14. Ξέρω πως είσαι μικρή ακόμα! Θα έκανες ποτέ αισθησιακή φωτογράφιση για μεγάλο περιοδικό;
Πιστεύω πως η πιο ειλικρινής απάντηση που μπορώ να δώσω είναι, το ότι εξαρτάται από την αμοιβή και από τον σκοπό της φωτογράφισης.


 15. Πες μας την εμπειρία σου ως αεροσυνοδός. Είναι δύσκολη δουλειά;
Δεν θα έλεγα πως είναι δύσκολη. Θα πω πως είναι μια απαιτητική δουλειά και ως προς τα κριτήρια εισαγωγής σου σε αυτή και ως προς τη συμπεριφορά που πρέπει να έχεις, άλλα και ως προς την ευθύνη σου σε κάθε πτήση. Ωστόσο εκ πείρας θέλω να πω πως δεν θεωρείται αδίκως το ωραιότερο επάγγελμα.

16. Τι ύψος έχεις; Και πιο πιστεύεις πως είναι το πιο δυνατό σημείο του σώματος σου; 
Το ύψος μου είναι 1,69. Δυνατό σημείο σώματος θα έλεγα τα πόδια μου, καθώς ακούω αρκετά θετικά σχόλια για αυτά.

17. Πιστεύεις πως υπάρχει μεγάλη κόντρα στο χώρο της μόδας;
Θεωρώ πως ναι υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το ποσό μεγάλη είναι η αγορά στην οποία δουλεύεις. Μεγαλύτερη αγορά, μεγαλύτερος ανταγωνισμός.


18. Τέλος, θέλω να μου πεις τα επόμενα σου σχέδια και τι θα κάνεις το Καλοκαίρι.
Γενικότερα θέλω να εξελιχθώ μέσα σε αυτό το χώρο, όσο είμαι νέα. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι μου, είναι πιο επιχειρηματικοί και όχι τόσο καλλιτεχνικοί. Το καλοκαιράκι θα υπάρξουν κάποιες συνεργασίες και αρκετή δουλίτσα εάν όλα πάνε καλά με την τωρινή κατάσταση και τον ιο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ART MUSIC: Αποκλειστική Συνέντευξη με την Μαριάννα Βλαχούλη
Πατήστε τον σύνδεσμο:

ART MUSIC: Αποκλειστική Συνέντευξη με τον Πάνο Πατέλλη!
Πατήστε τον σύνδεσμο:

ART MUSIC: Αποκλειστική Συνέντευξη με τον τραγουδιστή ''Γιώργο Φούκο''
Πατήστε τον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου