Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

ART BOOK: Διαβάστε το βιβλίο της Εμμανουέλας Γαβαλά ''Για σένα, ακόμα μια ζωή''


Είναι κάποια βιβλία  που μπορεί να μην έχουν διαφημιστεί τόσο όσο αυτά από τους διάσημους συγγραφείς όμως στα ραντάρ μας έπεσε ένα καινούργιο μυθιστόρημα που σε όποιο βιβλιοπωλείο εκτέθηκε γρήγορα και εξαντλήθηκε!

Ένα μυθιστόρημα από μια πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα,

Το Για Σένα ακόμα μια ζωή, - από την Εμμανουέλα Γαβαλά και τις εκδόσεις Πηγή!

 Στην αρχή μας προσέλκυσε το εξώφυλλο, και έπειτα ο τίτλος, ο πολλα υποσχόμενος τίτλος οτι αυτό δεν θα είναι ένα ακόμα συναισθηματικό βιβλίο όπως αναφέρει και η ίδια η συγγραφέας!

 «Το Για σένα Ακόμα μια ζωή» μπορείτε να το βρείτε on line  https://iwrite.gr/bookstore/gia-sena-akoma-mia-zwh/ , και σε όλα τα βιβλιοπωλεία

 Μας έκαναν εντύπωση οι κριτικές των αναγνωστών που διαβάσαμε, όλες αναφέρουν το ίδιο : Η συγκίνηση και τα έντονα συναισθήματα που βίωσαν από την ανάγνωση αυτού του χορταστικού μυθιστορήματος.«Ύμνος στην ανθρώπινη ψυχή και συναισθήματα»

«Η συγγραφέας συγκέντρωσε όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κάποιος στην ζωή του και τα συνέδεσε σε ένα επικό μυθιστόρημα»

«Όσο διαβάζεις δεν μπορείς να αφήσεις την πλοκή στην μέση, αγωνίας για το τι θα γίνει»

«Ένα βιβλίο, που δεν περιμένεις να διαβάσεις από ένα σύγχρονο συγγραφέα, κάτι παραπάνω από ένα μυθιστόρημα»

«Νιώθεις τόση ανακούφιση και λύτρωση στο τέλος που αποζημιώνεσαι για την συγκίνηση που νιώθεις οσο διαβάζεις!»

«Ένα γαϊτανάκι ψυχών και ανθρώπινων χαρακτήρων σαν να ζωντανεύουν μπροστά σου»

«Με ταξίδεψε σε μέρη , τόσο παραστατικά σαν να ήμουν μέρος της πλοκής»

«Με έκανε να νιώσω πως όλα είναι δυνατά, όσο χρονών και σε όποια φάση της ζωής σου και αν βρίσκεσαι»

Όμως δεν θα σας πούμε περισσότερα, όσο και να θέλουμε να σας αποκαλύψουμε τι σημαίνει ο απόλυτα εμπνευσμένος τίτλος ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ , πιστεούμε οτι το ταξίδι αυτό πρέπει να το ανακαλύψει  ο κάθε αναγνώστης μόνος του.

Καλή Ανάγνωση!

Περίληψη Βιβλίου:
Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου. Ποια βήματα σε έφεραν εδώ; Οι αποφάσεις σου; Η μοίρα; Ή μήπως το πεπρωμένο κάποιων πριν από εσένα;
Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου δεν είναι απλώς ένα βιβλίο, αλλά… Ακόμα μια ζωή!
Πρόκειται για ένα παραμύθι για ενήλικες, όπου όλα τα στοιχεία της πλάσης θα συμβάλουν στο να γεννηθεί μια ιστορία για τη ζωή και τον έρωτα, για το φως και το σκοτάδι που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ένας αέναος χορός γεμάτος ανθρώπινες ιστορίες και μέρη που φαντάζουν τόσο μακρινά αλλά και τόσο οικεία, όπως η Πάτρα του 1939, εκεί όπου η Μαίρη και ο Τάσος γνωρίστηκαν.
Και όσο ο δικός τους καρμικός έρωτας εξελίσσεται, η μοίρα πλέκει τις ζωές όσων ακολουθούν μετά από εκείνους, συμπαρασύροντάς τους σε τέτοιον βαθμό που πλέον η Μαίρη και ο Τάσος δεν είναι απλώς δύο βασικοί ήρωες, αλλά ο λόγος που έγιναν όλα.
Οι ζωές τους θα προχωρούν παράλληλα, μέσα από πρόσωπα κοντινά και μακρινά. Κι εσένα, αναγνώστη, ο Άνεμος θα σε ταξιδέψει από την κατοχική Ελλάδα ως τα γκρεκάνικα χωριά της νότιας Ιταλίας, η φωτιά θα σε κάψει από την κοσμοπολίτισσα Κέρκυρα μέχρι τη Φλωρεντία και η πολύβουη Νέα Υόρκη θα σε συνεπάρει με τους γρήγορους ρυθμούς της, ώσπου να έρθει η ώρα που το ταξίδι θα τελειώσει εκεί όπου όλα άρχισαν. Όμως τελειώνει, άραγε; Ή μήπως ο Τάσος και η Μαίρη θα χρειαστούν Ακόμα μια ζωή, προκειμένου να ζήσουν όλα αυτά που δεν πρόλαβαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου