Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

TIPS: 6 + 1 tips για το πιο υπέροχο καλοκαιρινό picnic!


Το τέλος της άνοιξης, όσο και οι αρχές καλοκαιριού, είναι ιδανικές εποχές για picnic!

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά τόσο το τέλος της άνοιξης, όσο και οι αρχές καλοκαιριού, είναι ιδανικές εποχές για picnic. Αν η ιδέα σας ακούγεται φαν, τότε καλό είναι να λάβετε δράση άμεσα και να οργανώσετε το πιο τέλειο picnic!

Δείτε στην συνέχεια 7 tips που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και τα οποία θα κάνουν το έργο σας, ευκολότερο.


1.Ψάξτε για το ιδανικό σημείο: Καλό είναι το picnic να οργανωθεί σε ένα όμορφο μέρος με φόντο την παραλία ή την σκιά των δέντρων. Φροντίστε να βάλετε τα πράγματά σας κάτω από σκιά και να υπάρχει άνεση χώρου σε περίπτωση που έχετε μαζί σας παιδιά.

2.Φαγητά και ποτά: Αν και τα καλάθια picnic είναι cute, δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά. Καλό είναι να έχετε μαζί σας μια μεγάλη τσάντα που διατηρεί τα φαγητά ψυγείου και παράλληλα μια παγωνιέρας όπου θα έχετε μέσα τα ποτά σας.

3.Τραπεζομάντιλο: Picnic χωρίς τραπεζομάντιλο γίνεται; Φυσικά και δεν γίνεται! Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα σχετικά μεγάλο τραπεζομάντιλο ή έστω ένα σεντόνι το οποίο θα χωράει τόσο τα φαγητά σας ... όσο και εσάς. Όπως και αν το φαντάζεστε, δεν είναι και τόσο καλό να τρώτε στην άμμο ή στα χώματα! Μια ψάθα κάτω από το τραπεζομάντιλο, θα κάνει την διαφορά.


4.Μαξιλαράκια: Καλό είναι να έχετε μαζί σας μαξιλαράκια στα οποία θα μπορείτε να καθίσετε άνετα.

5.Ομπρέλα: Είτε είστε φαν του ήλιου, είτε όχι, όταν τρώτε, πάμε στοίχημα πως θέλετε σκιά. Κατά την δική μας άποψη καλό είναι να πάρετε μαζί σας μια ομπρέλα ή να έχετε τα υλικά για να φτιάξετε μια αυτοσχέδια τέντα.

6.Μουσική: Η μουσική θα ανεβάσει το κέφι σας, οπότε ένα ραδιόφωνο είναι must.

7.Επιτραπέζια παιχνίδια: Όταν τελειώσετε το φαγητό σας, καλό είναι να έχετε επιτραπέζια παιχνίδια για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας χωρίς να βαρεθείτε.Αν όμως ο καιρός δεν είναι με το μέρος σας περιοριστείτε στον κήπο του σπιτιού σας ή κάποιου φίλου σας από την παρέα και ακολουθήστε τις συμβουλές μας.

Πηγή: https://www.must.com.cy/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου