Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

ART MUSIC: Το Νέο Label ''ΠΙΚΑΠ'' Ήρθε Για Να Μείνει!


Ήρθε η ώρα να συστηθούμε αν και μας ξέρετε καλά! Αφού ο Γιάννης Παγανιάς έχει απασχολήσει πολύ τα social με τις δραστηριότητες του ανεβάζοντας τον πήχη πάντα ψηλά με τους τραγουδιστές που μανατζάρει.
Η Ελένη Καλατζή επανέρχεται δυναμικά αφού στο παρελθόν είχε δισκογραφική εταιρεία με ονόματα βαριά σαν ιστορία στον χώρο του λαϊκού!
Γιάννης Ελένη ή Ελένη Γιάννης όπως και να το βάλουμε στην σειρά είμαστε ΕΝΑ, αφού η φιλιά μας κρατάει αρκετά χρόνια και πλέον αποφασίσαμε να γίνουμε συνεταίροι ονομάζοντας το νέο μας ξεκίνημα ''ΠιΚαπ'' μια λέξη που γνωρίζουμε όλοι μας και είχαμε όλοι! Έτσι μια συνεργασία φωτιά με λαϊκά ακούσματα αφού ο Γιάννης ξέρει να κολυμπάει και μέσα σε αυτά!
Το γνωρίζεις αυτό;;; Όταν δεν μπορεί ο ένας, μπορεί ο άλλος και το αντίστοιχο!
Με φρέσκες ιδέες, νέα ξεκινήματα και νέα παιδιά που αγαπούν την μουσική ξεκινάμε με πολύ μεγάλη όρεξη να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε!!!

Η πρώτη μας κυκλοφορία είναι ένα νέο παιδί που πιστέψαμε και οι δυο! Το όνομα του ''Στράτος Λουπέλης'', ετοιμάζουμε πυρετωδώς το music video με σκηνοθέτη τον μοναδικό Νίκο Βλάχο και την σφραγίδα μας βάζει η δισκογραφική εταιρεία Real music!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: pikaplabel@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου