Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

ART BOOK: Παράταση για το Bazaar Βιβλίου του Μουσείου Μπενάκη


Μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου οι εκδόσεις του μουσείου διατίθενται ψηφιακά με έκπτωση από 50% έως 80%
Για 10 ακόμη ημέρες, έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου, παρατείνει το Μουσείο Μπενάκη τη λειτουργία του έβδομου Bazaar Βιβλίων, που φέτος οργανώθηκε αποκλειστικά online στη διεύθυνση bazaar.benaki.org, και είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Στο φετινή διοργάνωση διατίθενται 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά και 80% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Ο εκδόσεις των ετών 2019-2020 διατίθενται με έκπτωση 10%. Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Παράλληλα, οι χρήστες του instagram καλούνται να εξερευνήσουν τις εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη, να επιλέξουν το βιβλίο που θα τους εμπνεύσει και να σκηνοθετήσουν τη δική τους φωτογραφία.

Κάθε φωτογραφία που θα ανέβει στο instagram με hashtag #benakibookchallenge και tag το @TheBenakiMuseum, θα λάβει μέρος στον ομώνυμο διαγωνισμό που θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου 2020. Ο δημιουργός της πιο ευρηματικής φωτογραφίας, θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή Μέλους του Μουσείου Μπενάκη με πολλά προνόμια!

Πηγή: https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου