Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

ART MUSIC: Ο Πάνος Κιάμος μας λέει ''Θα Περάσει'' με το νέο του τραγούδι!


Μία… γεύση από το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Θα περάσει», έδωσε ο Πάνος Κιάμος, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα teaser από το νέο του τραγούδι και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές του για τον κορωνοϊό, εκφράζοντας την πίστη ότι «Θα περάσει» όλο αυτό που ζούμε με την πανδημία.

«Με ξέρετε εμένα, δεν είμαι πολύ των social media και των βίντεο…

Αλλά έτσι όπως καθόμουν σε καραντίνα στο σπίτι, σκεφτόμουν πόσο μου λείπει η επαφή με τον κόσμο, τους ανθρώπους που με αγαπάνε και αγαπώ, που περνάει περίεργα αυτές τις μέρες ο καθένας με τα προβλήματά του.

Και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ τώρα, μέχρι να ξαναβρεθούμε από κοντά;

Έτσι, φτιάξαμε αυτό το τραγούδι, το «Θα Περάσει», με έναν τίτλο που τον σκέφτομαι και μου δίνει δύναμη κι εύχομαι να δώσει και σε σας.

Γιατί αλήθεια θα περάσει, αρκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει για όσο πρέπει.

Σας το αφιερώνω με πολλή αγάπη!

Καλή αντάμωση!»

Ακούστε το «Θα περάσει» του Πάνου Κιάμου

"Θα περάσει"
«Με ξέρετε εμένα, δεν είμαι πολύ των social media και των βίντεο… Αλλά έτσι όπως καθόμουν σε καραντίνα στο σπίτι, σκεφτόμουν πόσο μου λείπει η επαφή με τον κόσμο, τους ανθρώπους που με αγαπάνε και αγαπώ, που περνάει περίεργα αυτές τις μέρες ο καθένας με τα προβλήματά του. Και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ τώρα, μέχρι να ξαναβρεθούμε από κοντά; Έτσι, φτιάξαμε αυτό το τραγούδι, το «Θα Περάσει», με έναν τίτλο που τον σκέφτομαι και μου δίνει δύναμη κι εύχομαι να δώσει και σε σας. Γιατί αλήθεια θα περάσει, αρκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει για όσο πρέπει. Σας το αφιερώνω με πολλή αγάπη! Καλή αντάμωση!»

Στις 25 Απριλίου θα ανεβεί το τραγούδι του Πάνου στο Youtube.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το τραγούδι:


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ART MUSIC: Ακούστε το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου ''Θα Περάσει''!
Πατήστε τον σύνδεσμο:


Σπάνιο Υλικό από τον Πάνο Κιάμο στην αρχή της καριέρας του (1993) (Video)
Πατήστε τον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου