Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

ART CINEMA: Έρχεται η νέα ταινία «Βλέπω τον Θάνατό σου 6» (Final Destination) μετά από 9 χρόνια!


Η ανατριχιαστική και τρομακτική σειρά ταινιών θρίλερ με τίτλο ''Βλέπω τον Θάνατο σου'' (Final Destination) επιστρέφει δυναμικά με το 6ο μέρος μετά από 9 χρόνια.
Η πλοκή της ταινίας που έρχεται «Βλέπω τον Θάνατό σου 6» μας αποκάλυψαν ότι το 6ο μέρος του franchise θα πάρει μια διαφορετική στροφή από ότι έχουμε συνηθίσει. Αυτή τη φορά θα εστιάσουν σε διασώστες, όπως αστυνομικούς, πυροσβέστες κ.ά, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για τη δική τους ζωή.

Μας αποκάλυψαν πως:
«Παίζουμε με την ιδέα να λαμβάνει χώρα στον κόσμο των πρώτων βοηθειών: ιατρικό προσωπικό, πυροσβέστες και αστυνομία. Αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον θάνατο στις πρώτες γραμμές καθημερινά. Παίρνουν αποφάσεις που μπορούν να κάνουν τον κόσμο να ζήσει ή να πεθάνει», είπε ο παραγωγός Craig Perry. «Γιατί να μην βάλουμε αυτούς τους ανθρώπους στην εφιαλτική κατάσταση όπου κάθε επιλογή μπορεί να φέρει τη ζωή ή τον θάνατο, αλλά τώρα για τους εαυτούς τους».


H New Line Cinema προσέλαβε τους Patrick Melton και Marcus Dunstan, τους σεναριογράφους των "Saw IV", "Saw V", "Saw VI" και "Saw 3D", να γράψουν το σενάριο για την 6η ταινία.

Ανυπομονούμε να την δούμε στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου