Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

ART MUSIC: Πανικό κάνει η Ιουλία Κουκουβέ με το νέο της τραγούδι!!! Δείτε γιατί!!!


Η Ιουλία Κουκουβέ γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στην Αθήνα,  μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ενώ απο πολύ μικρή ηλικία έδειξε την  ιδιαίτερη αγάπη της για την μουσική και  το τραγούδι.  Συμμετείχε σε οργανωμένες  χορωδίες   δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο από τα παιδικά της χρόνια το δικό της "κοινό". Η Ιουλία Κουκουβέ υπήρξε ενεργή  αθλήτρια  στίβου για πολλά χρόνια και με αρκετές διακρίσεις. Η μουσική όμως ήταν αυτή που την κέρδισε και έτσι ο αθλητισμός σήμερα αποτελεί αγαπημένη συνήθεια   μόνο στον ελεύθερο χρόνο της!!!
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η Ιουλία Κουκουβέ,  ένα ιδιαίτερα δυναμικό  και χαρισματικό άτομο έχει πάρει τη ζωή στα Χέρια της από πολύ  νεαρή ηλικία έχοντας πάντα ως άξονα και στόχο της το τραγούδι.

Η επιλογή της να ασχοληθεί με τον κόσμο της Τραπ , πηγάζει από την ανάγκη της να  περάσει στον κόσμο μέσω της μουσικής τα δικά της βιώματα και μηνύματα, εκπροσωπόντας τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις άλλα και τα θέλω όλων των νέων κοριτσιών.

Από το Νοέμβριο 2019  ανήκει στην εταιρεία Promo Paganias υπογράφοντας το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο και κυκλοφορώντας το πρώτο της κομμάτι με τίτλο "Σκέψου καλά" .
Συντονιστείτε-Ακούστε-Σκεφτείτε!!! See u soon!
Η κυκλοφορία γίνεται από την REAL MUSIC

Δείτε το Video Clip:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου