Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Τεράστιο ποσό ζήτησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να μπει στο Survivor All Star


Οι φήμες για τη δημιουργία του Survivor All Star αρχίζουν δειλά δειλά να μετατρέπονται σε κανονικό προγραμματισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρει στην οθόνη το reality επιβίωσης συγκεντρώνοντας όλους τους καλύτερους συμμετέχοντες των προηγούμενων.
Φυσικά ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη συμμετοχή στο νέο Survivor είναι ο νικητής του πρώτου, Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο – όπως τον μάθαμε – Ντάνος φέρεται αν έχει έρθει ήδη σε πρώτες επαφές με τους υπεύθυνους του καναλιού,Οι φήμες για τη δημιουργία του Survivor All Star αρχίζουν δειλά δειλά να μετατρέπονται σε κανονικό προγραμματισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρει στην οθόνη το reality επιβίωσης συγκεντρώνοντας όλους τους καλύτερους συμμετέχοντες των προηγούμενων.

Φυσικά ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη συμμετοχή στο νέο Survivor είναι ο νικητής του πρώτου, Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο – όπως τον μάθαμε – Ντάνος φέρεται αν έχει έρθει ήδη σε πρώτες επαφές με τους υπεύθυνους του καναλιού, με την πρόταση που να πέφτει στο τραπέζι να ξεπερνά κάθε φαντασία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μετέφερε στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς η πρόταση που του έγινε είναι της τάξεως του μισού εκατομμυρίου. Ναι καλά διαβάσατε, 500.000 ευρώ. Το 5πλάσιο ποσό δηλαδή από αυτό που είχε πάρει, όταν είχε αναδεχθεί νικητής πριν από δύο χρόνια. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Το κανάλι του Νέου Φαλήρου με αυτό το ποσό θέλει να δελεάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς ξέρει πως με την παρουσία το reality θα ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερά του. Σειρά μετά τον Ντάνο θα πάρουν πολλά άλλα ονόματα παικτών που πρωταγωνίστηκαν στα προηγούμενα reality, με τους υπεύθυνους να επιθυμούν να συγκεντρώσουν όλη την ελίτ στο νέο τους Survivor All Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου