Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Δείτε το trailer της νέας διαδικτυακής σειράς ''Πρόσκληση'' (Trailer)


Την Δευτέρα 22 Ιουλίου ξεκινάει η διαδικτυακή σειρά στο Youtube ''Πρόσκληση'' στο κανάλι ''INVITATION'', μια σειρά θρίλερ - μυστηρίου που το θέμα της είναι μια μυστηριώδης εξαφάνιση ενός καθηγητή.

Μέσα από το trailer καταλαβαίνουμε πως είναι μια δυναμική, ανατρεπτική σειρά που μας δείχνει την αγωνία των ηρώων, τσακωμούς και τρομακτικές σκηνές για να μας καθηλώσει.
Μια υποσχόμενη σειρά που τα έχει όλα!!!

Δείτε το trailer:Υπόθεση Σειράς:
Μια ομάδα εξερευνητών καλείται από την αστυνομία να εξιχνιάσει μια άλυτη ως τώρα υπόθεση. Ο Κερμαν ένας Ελληνοαυστραλός επιστήμονας έρχεται στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την κόρη του Ναταλία προκειμένου να παρευρεθεί σε μια δεξίωση προς τιμήν του, στην οποία όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ! Και μέσα σ' όλα αυτά τ' αναπάντεχα γεγονότα και κατά ένα μυστηριώδη τρόπο η πρόσκληση της δεξίωσης του δόκτωρος θα βρεθεί σ' ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Δυστυχώς, εως σήμερα η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τον άτυχο Κέρμαν και την κόρη του. Έτσι αναγκάζονται να ζητήσουν την βοήθεια της μεγαλύτερης εξερευνητικής ομάδας αποκαλούμενης ως ”Σ.Κ.Ι.Α." για να λύσουν αυτό το τόσο ανεξήγητο φαινόμενο. Η ομάδα αρχίζει να συλλέγει στοιχεία ώσπου παίρνουν την απόφαση να μπουν στο εργοστάσιο στο οποίο βρέθηκε περιέργως η περίφημη πρόσκληση. Ξαφνικά οι πόρτες του εργοστασίου κλειδώνουν χωρίς να το καταλάβουν!!!! Άραγε θα μπορέσουν ν' αποδράσουν έχοντας βρει τον ένοχο ή θα θαφτούν για πάντα μέσα στο κτίριο πέρνωντας μαζί τους το μυστικό;;;
Και τελικά πού σταματάει η λογική και πού αρχίζει το παράλογο;;;;
Θα αντέξουν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό;;;

To casting:
Βύρωνας Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Εύα Αλεξανδροπούλου, Τάνια Σακκά, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Γιάννης Ζέρβας, Νικόλας Μουρελάτος, Μάρθα Μουτσάκη και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου.

Συντελεστές:
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Χατζαντώνης
Επιμέλεια Σεναρίου: Βασιλική Ανδρεανίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Μουζάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Χαντζέας
Μοντάζ: Μαριντίνα Σταυρουλάκη
Ηχοληψία: Δήμητρα Ξερουτσίκου
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ορφανίδης
Ενδυματολόγος: Καλλιόπη Παπακώστα
Make Up Artist & Hair Stylist: Μαρία Λιμογιάννη
Φωτογράφος Σκηνής: Μαριάννα Διακομανώλη
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ντέπη Στενού

Ακολουθήστε την ‘’Πρόσκληση’’ στα social media:
Facebook:  https://www.facebook.com/Prosklisitv/   
Instagram: https://www.instagram.com/prosklisiweb/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtoThMzBv0DL9HxE3tkZopw


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου