Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Πρόσκληση: Τι θα δούμε στο 2ο Επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς και πότε θα προβληθεί;;;


Πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου έκανε η νέα διαδικτυακή σειρά θρίλερ - μυστηρίου ''Πρόσκληση'' στο Youtube που προβλήθηκε από το κανάλι ''Invitation''.
Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 5 Αυγούστου τα μεσάνυχτα (Κυριακή προς Δευτέρα) και είναι ένα  καταιγιστικό επεισόδιο που ξεκινάει σιγά σιγά να ξετυλίγεται όλη η πλοκή της εξαφάνισης των αγνοουμένων.

Στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίζονται νέα πρόσωπα με νέες ιστορίες και νέοι ύποπτοι!!!
Στη βίλα του Δημήτρη Δρακόπουλου (Μανώλης Σκιαδάς), δύο αξιόμαχοι αστυνομικοί ο Μάκης Σωτηρίου (Πάνος Μπόρας) και η βοηθός του Κατερίνα Αξιώτη (Αλεξάνδρα Τσολακίδου) ανακρίνουν τον γνωστό επιχειρηματία με σκοπό να μάθουν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Φτάνουν στο σημείο να επισκεφθούν ακόμα και το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμειναν οι δύο αγνοούμενοι, προσπαθώντας να συλλέξουν όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούν σχετικά με το αναπάντεχο γεγονός.
Παράλληλα, η Άσπα Σαββίδη (Μάρθα Μουτσάκη), η θεία της Ναταλίας, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξεσπά συνεχώς πάνω στον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαρίσης (Νικόλας Μουρελάτος), ο οποίος δεν ξέρει πια πώς να την αντιμετωπίσει.
Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, μια βραβευμένη ομάδα εξιχνίασης μεταφυσικών φαινομένων (Σ.Κ.Ι.Α.) προσπαθεί να φέρει εις πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή με γνώμονα την αλήθεια και τη δικαιοσύνη! Που βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κέρμαν (Βύρωνας Κολάσης) και η κόρη του Ναταλία (Μαρίνα Μπασέτα);;;; Θα το μάθουμε σύντομα!!!

Δείτε το 1ο Επεισόδιο της σειράς όσοι δεν το είδατε:


Δείτε μερικές φωτογραφίες από το 2ο επεισόδιο:
Μάρθα Μουτσάκη - Νικόλας Μουρελάτος

Πάνος Μπόρας - Αλεξάνδρα Τσολακίδου

Νικόλας Μουρελάτος


Πάνος Μπόρας - Αλεξάνδρα Τσολακίδου - Μανώλης Σκιαδάς

Ακολουθήστε την Πρόσκληση στα Social Media:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου