Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Τι θα δούμε στο 1ο Επεισόδιο της νέας σειράς ''Πρόσκληση'' (Αποκλειστικές Φωτογραφίες)Την Δευτέρα 22 Ιουλίου τα μεσάνυχτα ανεβαίνει το πρώτο επεισόδιο της νέας διαδικτυακής σειράς θρίλερ - μυστηρίου ''Πρόσκληση''.

Διαβάστε την περίληψη του πρώτου επεισοδίου:
Ο καθηγητής ιατρικής Αλέξανδρος Κέρμαν (Bύρωνας Κολάσης) φθάνει στην Ελλάδα, ύστερα από πολυετή απουσία, συνοδευόμενος από τη μονάκριβη κόρη του, Ναταλία (Μαρίνα Μπασέτα).
Σκοπός της αφίξεώς του είναι η παρουσία του στη δεξίωση που διοργανώνει  προς τιμήν του ο Δημήτρης Δρακόπουλος (Μανώλης Σκιαδάς), εύπορος επιχειρηματίας, προκειμένου να τον βραβεύσει για τη συμβολή του στη σωτηρία της μικρής του κόρης, Ιφιγένειας (Ειρήνη Βέλλιου). Όμως ο καθηγητής και η Ναταλία δεν θα εμφανιστούν  ποτέ σ'αυτή τη βραδιά, γεγονός που θ' αναγκάσει τον επιχειρηματία να έρθει σε επαφή με την αστυνομία, προκειμένου ν' ανακαλύψει τα χαμένα, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες, ίχνη τους.
Άραγε ποιός είναι ο πραγματικός υπεύθυνος για την εξαφάνισή τους;
Το χέρι της μοίρας ή μιας αόρατης απειλής;

Δείτε το trailer της σειράς:


Υπόθεση Σειράς:
Μια ομάδα εξερευνητών καλείται από την αστυνομία να εξιχνιάσει μια άλυτη ως τώρα υπόθεση. Ο Κερμαν ένας Ελληνοαυστραλός επιστήμονας έρχεται στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την κόρη του Ναταλία προκειμένου να παρευρεθεί σε μια δεξίωση προς τιμήν του, στην οποία όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ! Και μέσα σ' όλα αυτά τ' αναπάντεχα γεγονότα και κατά ένα μυστηριώδη τρόπο η πρόσκληση της δεξίωσης του δόκτωρος θα βρεθεί σ' ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Δυστυχώς, εως σήμερα η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τον άτυχο Κέρμαν και την κόρη του. Έτσι αναγκάζονται να ζητήσουν την βοήθεια της μεγαλύτερης εξερευνητικής ομάδας αποκαλούμενης ως ”Σ.Κ.Ι.Α." για να λύσουν αυτό το τόσο ανεξήγητο φαινόμενο. Η ομάδα αρχίζει να συλλέγει στοιχεία ώσπου παίρνουν την απόφαση να μπουν στο εργοστάσιο στο οποίο βρέθηκε περιέργως η περίφημη πρόσκληση. Ξαφνικά οι πόρτες του εργοστασίου κλειδώνουν χωρίς να το καταλάβουν!!!! Άραγε θα μπορέσουν ν' αποδράσουν έχοντας βρει τον ένοχο ή θα θαφτούν για πάντα μέσα στο κτίριο πέρνωντας μαζί τους το μυστικό;;;
Και τελικά πού σταματάει η λογική και πού αρχίζει το παράλογο;;;;
Θα αντέξουν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό;;;

Διανομή Ηθοποιών:
Βύρωνας Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Τάνια Σακκά, Εύα Αλεξανδροπούλου, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Μανώλης Σκιαδάς, Γιάννης Ζέρβας, Μάρθα Μουτσάκη, Νικόλας Μουρελάτος και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου.

Δείτε τους τίτλους αρχής της σειράς:


Δείτε μερικές φωτογραφίες από το πρώτο επεισόδιο της σειράς:

Ειρήνη Βέλλιου

Μανώλης Σκιαδάς, Χριστίνα Πάγκαλη

Μανώλης Σκιαδάς, Χριστίνα Πάγκαλη, Σίλια Κατραλή, Νεκτάριος Μουρελάτος

Μαρίνα Μπασέτα, Νικόλας Μουρελάτος

Βύρωνας Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα

Βασίλης Ασημάκης, Εύα Αλεξανδροπούλου, Τάνια Σακκά, Σίμος Δρακόπουλος

Μαρίνα Μπασέτα

Βύρωνας Κολάσης

Χριστίνα Παγκάλη, Μανώλης Σκιαδάς, Ειρήνη Βέλλιου

Βύρωνας Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα

Βύρωνας Κολάσης

Συντελεστές Σειράς:
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Χατζαντώνης
Επιμέλεια Σεναρίου: Βασιλική Ανδρεανίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Μουζάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Χαντζέας
Μοντάζ: Μαριντίνα Σταυρουλάκη
Ηχοληψία: Δήμητρα Ξερουτσίκου
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ορφανίδης
Ενδυματολόγος: Καλλιόπη Παπακώστα
Make Up Artist & Hair Stylist: Μαρία Λιμογιάννη
Φωτογράφος Σκηνής: Μαριάννα Διακομανώλη
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ντέπη Στενού

Ακολουθήστε την Πρόσκληση στα Social Media:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου