Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Πρώτος σε πωλήσεις ο ''Πάνος Κιάμος'' !!

         

Πανδαιμόνιο επικρατεί στις τάξεις της ελληνικής δισκογραφίας με τον νέο δίσκο του Πάνου Κιάμου, που φέρει το όνομά του !
Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή των πωλήσεων, όπως αυτές καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart , και όχι άδικα.

''ΠΆΝΟΣ'' και ''ΚΙΆΜΟΣ΄''
        Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν από τον τελευταίο δίσκο ''Από αστέρι σε αστέρι'' , για να επανέλθει δισκογραφικά ο αγαπημένος ερμηνευτής, πιο δυναμικά από ποτέ !
Μία πρωτότυπη ιδέα, αφού στον δίσκο παρουσιάζονται οι δύο όψεις του καλλιτέχνη, η ερμηνευτική, και η πιο χορευτική, αυτή που ως σκοπό έχει να μας ξεσηκώσει .


19 ολοκαίνουργια τραγούδια, απόλυτος μουσικός πλουραλισμός, δίσκος κυριολεκτικά για όλα τα γούστα !

       Απόδειξη αυτού, το γεγονός πώς ήδη έχει ξεχωρίσει πληθώρα τραγουδιών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού ''Θέλω να σε ξαναδώ'', μία διασκευή του γνωστού ''Mi Gna'' .
Μία συνεργασία με τους Μπο και Super Sako, που παραμένει στην κορυφή του ελληνικού Digital Singles Chart , και που φαίνεται πώς θα μας απασχολήσει πολύ το φετινό καλοκαίρι.
Απόλυτη δικαίωση για τον κόσμο που τον ακολουθεί πιστά, αφού ο καλλιτέχνης διατηρεί υψηλά τα στάνταρ του, δεν επαναπαύεται, και δεν προχωρά σε περιττές κινήσεις.
Άλλωστε , όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλλημένα, προτιμά να απασχολεί τον κόσμο μόνο μέσα από την δουλειά του .

POSIDONIO MUSIC HALL
Ο Πάνος Κιάμος αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο Posidonio Music Hall, παρέα με τους Μαλού, Νικηφόρο, και το νεανικό συγκρότημα Dee Vibes , και φαίνεται πώς θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι, αφού ο κόσμος ήδη στηρίζει ενεργά το σχήμα.
Ολοκληρώνοντας, να αναφέρουμε πώς έχει ξεκινήσει ήδη η προσθήκη των νέων τραγουδιών στο ζωντανό πρόγραμμα του καλλιτέχνη, με τον ''Χαρταετό'', το ''Θέλω να σε ξαναδώ'', το ''Αλλού εσύ'', και το ''Σκάνδαλο'' να κάνουν την αρχή, ενώ άμεσα θα προστεθούν οι εξαιρετικές μπαλάντες ''Μου στοιχίζει'' και ''Τάσεις φυγής'' .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανικό κάνει το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου ''Θέλω Να Σε Ξαναδώ''

Νέα Μουσική Κυκλοφορία: Πάνος Κιάμος - Χαρταετός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου