Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

BACKSTAGE από τον Θίασο Replica στο έργο «Κill-κις»


Λίγο πριν την παράσταση

«Κill-κις». Η sold out bar theater κωμωδία του χειμώνα. Μια παράσταση που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Έξι πρόσωπα διαφορετικά μεταξύ τους χαρίζουν απλόχερα γέλιο. Οι Τετάρτες έχουν αλλάξει.
Η προετοιμασία για την παράσταση ξεκινά από νωρίς. Ο Θίασος Replica φέτος είναι σύσσωμος και έτοιμος για όλα. Έξι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Πίσω από τα παρασκήνια επικρατεί ένα κλίμα γεμάτο χιούμορ. Πως άλλωστε μπορεί να βγει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Οι συντελεστές περνούν χρόνο μαζί.
Στον νέο χώρο ProjectR, κάθε Τετάρτη ανάβουν τα φώτα. Το stage γεμίζει με τα σκηνικά, κάνουν προετοιμασία στα τραγούδια τους. Ντύνονται με τον ρόλο και 21.15 η παράσταση ξεκινά.
Για λίγες ακόμη παραστάσεις. Στο ProjectR θα έρθουν πολλά ακόμη! «Kill-κις»
Ένας Βλάχος, ένας Πόντιος, ένας Κύπριος, μια Πατρινιά και μια Αθηναία σε μια αποθήκη. Όχι δεν είναι ανέκδοτο. Μια αναζήτηση ενός κερδισμένου λαχνού, γίνεται η αφορμή για ένα κυνηγητό, που καταλήγει στο γνωστό “Santa Barbara” στο Κιλκίς. Τίποτα δεν είναι ίδιο όμως εκεί. Εφόσον η πούλια και η περούκα κάνουν γιορτή. Ποιος είναι ο λόγος; Ποιος ο δολοφόνος; Ποιος ο καλός και ποιος ο κακός; Τι σχέση έχει μια λαϊκή τραγουδίστρια με την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ; Πώς σχετίζεται ένας μοναχός με τα Πατρινά καλλιστεία; Πως δύο αδέρφια δεν μιλάνε αλλά φοράνε τα ίδια ρούχα; Πως μια πλούσια ονειρεύεται την φτώχεια; Όλα αυτά τα σουρεάλ μόνο στο «Kill-κις».


"Kill-κις"
Bar theater
Συντελεστές:

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
Β’ σκην: Δήμητρα Μάρακα
Σκηνικά- Κοστούμια: Αθηνά Γιαμπάνη
Φωτογράφιση: Δημοσθένης Ηλίας
Το τραγούδι του έργου έγραψε ο Ανδρέας Λάμπρου
Ερμηνεύει η Μαριάννα Ευστραθίου
Τrailer by Cerberus

Παίζουν:
Ανδρέας Αριστοτέλους
Βικυνάουμα Κατσάρα
Γιάννης Κλειδέρης
Ασημένια Παπαδοπούλου
Σοφία Παρoικάκη
Σωτήρης Τζαμαλής
https://www.youtube.com/watch?v=r-SJflqHvIw

Kάθε Τετάρτη 21:15
Τηλέφωνο κρατήσεων 2111110055
Γενική Είσοδος 8 ευρώ
ProjectR (Λαγουμιτζή 32 & Αλεξάνδρου Πάντου 10)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου