Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκλειστική Συνέντευξη από τον NIKITA


1.Νikita τι σε  έκανε να ασχοληθείς με την μουσική;
Αν κάποια στιγμή η μουσική ασχοληθεί μαζί σου,νομίζω οτι απλά την ερωτεύεσαι για πάντα, γίνεται ένα με σένα και μοιραία δεν έχεις αλλη επιλογή απο το να την υπηρετείς.

2.To νέο οπτικοποιημένο τραγούδι με τίτλο «Son»  από το cd «Back to life»  ένα τραγούδι που μας άγγιξε πολύ,πες μας λίγα λόγια;
Eίναι απο τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου επαγγελματικά,γύρισα τον χρόνο πίσω στην παιδική μου ηλικία στα ποιο ανέμελα χρόνια.Θα δείτε στο video clip εμένα σε παιδική ηλικία και τον γιο μου.
Είναι μια δουλειά που έγινε με πολύ αγάπη και συναίσθημα, Θέλω να ευχαριστήσω  τους μουσικούς και τους συνεργάτες μου που κατάθεσαν την ψυχή τους και την αγάπη τους.

3.Πες μας λίγα λόγια για όλη αυτήν την διαδικασία τις ολοκλήρωσεις αυτής τις δουλειάς;
Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον δίσκο,όλα τα τραγούδια τα αγαπάω,Θέλω να ευχαριστήσω  τους μουσικούς που κατάθεσαν την ψυχή τους και την αγάπη τους σε αυτή την δουλειά.Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα  έγεινε με πολύ μεράκι και πολύ «τρέλα»…

4.Εμπνέεσαι από κάτι συγκεκριμένο η ψυχολογία παίζει ρόλο;
Όχι, δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Η ρευστότητα των πραγμάτων είναι σημείο κλειδί για να μείνει κανείς όσο επάγρυπνος επιλέγει να μείνει. Και να ανοίγει το στόμα του μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται, ή έχει κάτι να πει.


5.Παρατηρείται τα τελευταία χρόνια μεγάλη άνθιση καλλιτεχνών με ξένο στίχο, που η ποιότητα του ήχου τους ανταγωνίζεται άνετα και καλλιτέχνες του εξωτερικού. Ένα σχόλιο;
Στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι ανθρωποι. Επειδή ακριβώς αυτή η χώρα δεν φημίζεται για τις ευκαιρίες που σου δίνει, οι μουσικοί εκτός απο το ταλέντο τους καλλιεργούν το πείσμα και την υπομονή τους. Επίσης οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν είναι πολύ δυσκολες, διοτι δεν υπάρχει ιδιαίτερος σεβασμός και φυσικά ούτε λόγος να επιβιώσει κανείς παίζοντας μουσική. Θα έλεγε κανείς λοιπόν οτι ειναι περίεργο που υπάρχει τόση ανθιση σε αυτόν τον τομέα. Αντιθέτως ομως υπάρχει μεγάλη ανάγκη έκφρασης. Ασχετα απο τα ακούσματα του καθενός ή τις φθηνές εκδοχές της μουσικής που μπορεί να επικρατούν στα μέσα, η μουσικότητα και το πάθος υπάρχει στο αίμα μας.

6.Τι είναι αυτό που σε «χαλάει» περισσότερο στην ελληνική δισκογραφία σήμερα;
Αυτό το οποίο με χαλάει και με στενοχωρεί είναι η απώλεια του ρομαντισμού από αυτή τη διαδικασία. Τώρα πια γίνεται πολύ μηχανικά το πράγμα, λίγοι ξέρουν τι χρειάζεται για να βγει ένα album.Αυτός ο ρομαντισμός έχει χαθεί πλέον. Είναι τόσο γρήγορη η πληροφορία μέσα από το internet που χάνεις πολλά πράγματα και κυρίως χάνεις τη διαδρομή.


7.Πως φαντάζεστε τον εαυτό σου μετά από κάποια χρόνια;
Να συνεχίζω να φτιάχνω  τη μουσική που μου αρέσει.

8.Τι να περιμένουμε από εσένα στο εγγύς μέλλον;
Έχω διάφορα πράγματα στο μυαλό μου θα συνεχίσω όσο περισσότερο μπορώ να παρουσιάζω την δουλειά μου και να έρχομαι σε επαφή με το κοινό.

9.Τι θα ήθελες να σου ευχηθούμε ως την επόμενη φορά που θα σε συναντήσουμε;
Να έχω υγεία! Να έχουμε όλοι μας υγεία και να μην μείνουν τα όνειρα στη μέση. Θα ήθελα να πραγματοποιήσω όσο πιο πολλά μπορώ και να κάνω ευτυχισμένους τους ανθρώπους που πραγματικά μ’ αγαπάνε και τους αγαπώ.


SOCIAL MEDIA:
Facebook: https://www.facebook.com/Nikitamusic.gr
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCO2XRQepR7PH0baCY3UDP0w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου