Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλο πανικό ετοιμάζεται να κάνει η νέα σειρά ''ΕΞΟΝΤΩΣΗ'' (Trailer + Photo)


Η Ελλάδα του 2050 θα ξυπνήσει στις οθόνες μας, ένας καταστροφικός ιός που εισβάλει στα θαλάσσια ελληνικά ύδατα και έξι άγνωστα πρόσωπά που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξαλείψουν τον καταστροφικό ιό!!! Δεν υπάρχουν πολιτικά κόμματα και θρησκείες αλλά μια διαφορετική ζωή από αυτή που βιώνουμε σήμερα...


Ένα κλειδί, γρίφοι, όνειρα, μια αδυσώπητη γυναίκα, ένα παιχνίδι, ένα σακίδιο και μυστικά του παρελθόντος θα βγουν στο φως της εξόντωσης σε λίγες μέρες!!!

Δείτε το πρώτο trailer της σειράς


Η νέα σειρά υπόσχεται πολλά!!!
Ένας γεωλόγος, μία μαθηματικός, ένας προγραμματιστής, μία ηθοποιός, ένας επιχειρηματίας και μία ψυχολόγος θα πρέπει να ενώσουν το παζλ των ονείρων τους για να εξαλείψουν τον ιό!!!

Δείτε το δεύτερο trailer της σειράς:


Η νέα εταιρεία παραγωγής Art House Production μπαίνει δυνατά στο δρόμο του οπτικοακουστικού με ένα δυνατό θρίλερ - μυστηρίου, που υπόσχεται πολλά!!!

Τα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησαν στην Γλυφάδα... και σε λίγες μέρες θα προβληθεί στο Youtube!!!

Πρωταγωνιστούν:
Απόστολος Αποστολόπουλος
Μικαέλα Ζούστη
Γιάννης Αγριόμαλλος
Όλγα Λουπάκη
Νίκος Βαλάσης
Σταυρούλα Λούρου
Γιώργος Μπακολουκάς
Νικόλας Γεωργανής
Κωνσταντίνα Σιλεβρή

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Νεκτάριου Χατζαντώνη, η φωτογραφία που θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή είναι του Νίκου Κακωνά, η μουσική επιμέλεια που θα ντύσει την σειρά είναι του Γιώργου Αγρυμάκι ενώ η ηχοληψία της Λύντια Πενταράκη. Τα ειδικά εφφέ και το μοντάζ είναι του Δημήτρη Γεωργοσόπουλου, το μακιγιάζ της Δέσποινας Παπαϊωάννου ενώ το hairy styling του Αποστόλη Βελώνη. Τέλος, η ενδυματολόγος Χαρά Μποτσιβάλη και η βοηθός σκηνοθέτη η Αντωνία Ζωγράφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου