Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

«Το Κόκκινο Μελίσσι» στο Θέατρο Πόλη.


Το θέατρο Πόλη και ο Απόστολος Σταυρόπουλος παρουσιάζουν το «Κόκκινο Μελίσσι» του ∆ηµήτρη Σίµου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο θεατρικό κείµενο που κατατάσσεται στα αστυνοµικά θρίλερ.

Το έργο είναι ένα ψυχολογικό κείµενο. ∆εν υπάρχουν καλοί και κακοί. Υπάρχουν αλήθειες και ψέµατα, γεγονότα και καταστάσεις. Οι ήρωες είναι δύο καθηµερινοί άνθρωποι που το παρελθόν τους έχει στιγµατίσει το παρόν κι έχει δηµιουργήσει ένα χαοτικό µέλλον. Τα πάντα διαδραµατίζονται σε ένα εγκαταλελειµµένο σπίτι.

Ενσαρκώνουν τους ρόλους οι ηθοποιοί: Νίκος Αναγνωστόπουλους & η Φαίη Ψωμαδάκη


Περίληψη του έργου: 
Η Μελίνα, µία δυναµική και ανεξάρτητη δηµοσιογράφος που ξεσκεπάζει σπείρες και φέρνει «τις αλήθειες στο φως» γίνεται η ίδια θύµα ενός οργανωµένου σχεδίου, που στόχο έχει να την κάνει να εναντιωθεί σε ότι µέχρι τώρα πίστευε. Ο Αρθούρος, ένας άντρας µε άσχηµα παιδικά χρόνια και σκοτεινό παρελθόν, γυρίζει µετά από χρόνια µε βασικό του στόχο την εκδίκηση.

Ένα αστυνοµικό θρίλερ που φέρνει στην επιφάνεια κρυµµένες αλήθειες. Μυστικά, που ξυπνάνε από τη λήθη. Τι πραγµατικά συνδέει αυτούς τους δύο ανθρώπους; Τι ζητάει ο Αρθούρος από την Μελίνα Μπέρη; Το κόκκινο Μελίσσι. Ένα λούνα παρκ που σκεπάζει την παρανοµία µιας ολόκληρης πόλης.

Παιδικές µατιές σε ένα σκοτεινό δωµάτιο. Μακρινές αναµνήσεις που ζωντανεύουν ανάµεσα σε λούτρινα αρκουδάκια.

Η παράσταση θα παίζεται από ∆ευτέρα 14 Νοέµβρη και κάθε ∆ευτέρα & Τρίτη στη µεγάλη σκηνή του θεάτρου Πόλη του ∆άνη Κατρανίδη.

(∆ιεύθυνση: Φώκαιας 4 και Αριστοτέλους 87 Τηλέφωνο: 2111828900, e-mail: info@politheatro.gr)

Συντελεστές:
Θεατρικό κείµενο: Δηµήτρης Σίµος
Σκηνοθεσία: Απόστολος Σταυρόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Αναγνωστόπουλος, Φαίη Ψωµαδάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Όλγα Λουπάκη
Καλλιτεχνική επιµέλεια: Μιχάλης Γκούµας
Φωτογραφία: Γιώργος Κρικέλης
Κοστούµια: Άννα Ταβουλαρίδη
Μουσική: Άρης Σιαφάς
Τεχνική Υποστήριξη: Θωµάς Αντωνάτος 

Πρεµιέρα: ∆ευτέρα 14 Νοεµβρίου & Τρίτη 15 Νοεµβρίου 2016
Θέατρο Πόλη (Φώκαιας 4 και Αριστοτέλους 87)
Ώρα έναρξης: 21:00
Γενική είσοδος: 10€

Φοιτητικό: 7€, Ατέλεια – Ανέργων: 5€

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα του έργου: https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B9-1087384658019396/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου