Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε ''Τα Βατράχια'' του Δημήτρη Σίμου


Κοίταξα την φωτογραφία, ένιωσα σαν να ήμουν εκεί, να έβλεπα το πτώμα από κοντά. Ένα κοριτσάκι με βρεγμένα μαλλιά που δίπλωναν πίσω από δύο πεταχτά αυτιά. Φορούσε μόνο τα εσώρουχα. Οι ώμοι της κατάλευκοι ,σκελετωμένοι. Το φως από το φλας της σήμανσης , αντανακλούσε μέσα στα μάτια της».
Ο αστυνόμος Καπετάνος , δέσμιος των αναμνήσεων του, υποφέρει από αυπνίες. Διωγμένος από την ενεργό δράση, παραγκωνισμένος από οικογένεια και τοπική κοινωνία ,υποφέρει από τα φαντάσματα του παρελθόντος του. Η απόπειρα δολοφονίας του, από τον πρώην συνάδελφο του -και αδελφό της γυναίκας τους- στην υπόθεση με κωδικό όνομα «Ξένος» στοιχειώνει τις νύχτες του.
Η εύρεση της σωρού ενός νεαρού κοριτσιού στα παγωμένα νερά του Ευβοϊκού, τον φέρνει στην επιφάνεια, ανακαλείται στην θέση του. Ο υπεύθυνος της αποπομπής του, αστυνομικός Διευθυντής Μαράκης, τον καλεί εσπευσμένα πίσω. Το θύμα, δεν είναι οποιοδήποτε κορίτσι, είναι η κόρη του επιχειρηματία Ραφτόπουλου!
Η επιστροφή στην θέση του διχάζει, κόντρες, φιλίες και μια εσωτερική λύτρωση που θα έρθει μόνο με την ανακάλυψη του δολοφόνου. Το ταξίδι ξεκινάει ξεφλουδίζοντας τον σάπιο προστατευτικό φλοιό κρυμμένων μυστικών, η κάθαρση φαντάζει αναγκαία ή μήπως όχι;!!!

Δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου

Ένα Αστυνομικό Μυθιστόρημα που θα σας μαγέψει από την πρώτη σελίδα!!
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ.

Δείτε το trailer του βιβλίου:


Η σκηνοθεσία του βιβλίου είναι του Θωμά Αντωνάτου, η μουσική του Γιώργου Αρκομάνη.
Τέλος, οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος και η Κατερίνα Λύκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου