Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Ζύμη Σφολιάτα Κουρού (Αυθεντική)


Υλικά:
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό
- 300γρ. βούτυρο
- 10γρ. αλάτι ψιλό
- 5γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 25γρ. ξύδι
- 175γρ. νερό
- 2 αυγά

Εκτέλεση:
Κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια και προσθέτουμε το αλεύρι στο μίξερ.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και δουλεύουμε μέχρι να γίνει ομογενές το μίγμα μας.
Στη συνέχεια κόβουμε σε μπαλάκια και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 15 λεπτά.
Κόβουμε με κουπ πατ, τα γεμίζουμε με ότι θέλουμε μέσα (φέτα, λαχανικά, τυρί κτλ)
και τα αλείφουμε από πάνω με αυγό.
Τα βάζουμε στο φούρνο και τα ψήνουμε για 25 - 30 λεπτά στους 190 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου