Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Νέο Τραγούδι: Γιάννης Παναγιωτόπουλος - Επικίνδυνη στροφή


H Real Music κυκλοφορεί το νέο Digital Single του λαϊκού τραγουδιστή Γιάννη Παναγιωτόπουλου με γενικό τίτλο ΄΄Επικίνδυνη στροφή΄΄ .
Τρία νέα τραγούδια με την μοναδική ερμηνευτική ικανότητα του Γιάννη Παναγιωτόπουλου σε λαϊκούς δρόμους μπαίνουν δυνατά στα playlist των ραδιοφώνων τόσο των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, όσο και της επαρχίας.
Οι στίχοι και η μουσική είναι του Βασίλη Ποτήρη, ενώ σε ένα τραγούδι στιχουργικά συμμετέχει ο Άνθημος.
O Γιάννης Παναγιωτόπουλος, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Αντώνη Βαρδή, τον Νεκτάριο Μπήτρο, τον Γιώργο Ιωαννίδη, τον Μιχάλη Αβατάγγελο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τα Ημισκούμπρια, τον Τ.Σούρμπα, την Λίνα Δημοπούλου, τον Μιχ. Μπουρμπούλη, τον Ιορδάνη Παύλου κα. Επίσης έχει συνεργαστεί στις πίστες, με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Σταμάτη Κόκκοτα, τον Σταμάτη Γονίδη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Θ.Αδαμαντίδη, τον Ζαφείρη Μελά κα.
Τραγούδια όπου υπήρξαν σταθμός επιτυχίας και αναγνώρισης τού Γιάννη Παναγιωτόπουλου είναι τα εξής.. Μιά βουτιά στο κενό.. Μεγάλη αγάπη.. Τόσες γυναίκες "τι να την κάνεις" Διάλυση Στο δρόμο ένα ζεϊμπέκικο χορεύω Φεύγουν οι μέρες Άσ'το μου τέλειωσε.. Κ.α Τα δύο τελευταία βγήκαν το 2013-14 μέσα στα 20 πιο δυνατά ελληνικά Hits ..

Ακούστε το τραγούδι:


Με εκτίμηση
Real Music – Δισκογραφικές Επιχειρήσεις
www.realmusic.gr  //  info@realmusic.gr 
Τηλ. 2416007033

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου