Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Γνωρίστε τον Γρηγόρη Τσαμασίρο!


Ο Γρηγόρης Τσαμασίρος είναι ένας νέος καλλιτέχνης με λαϊκή φωνή. Κατάγεται από την Σπάρτη και είναι μεγαλωμένος στο Αιγάλεω. Γεννημένος 12 Μαρτίου το 1988 και είναι στο ζώδιο του Ιχθύ.
Από μικρός του άρεσε η μουσική και η αδυναμία του ήταν ο Santana ο Michael Jackson και ο Χρήστος Δάντης.
Στα 8 του ξεκίνησε στο Εθνικό Ωδείο για κλασσική κιθάρα, μετά από 3 χρόνια ασχολήθηκε πιο έντονα με την μουσική. Η  αφορμή για να ξεκινήσει το τραγούδι είναι ο πατέρας του ο οποίος είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής.
Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο μπουζούκι με τον Τάκη Θωμά (1.5 χρόνο) και στη κιθάρα με τον Γιώργο Αλαμπάνο (6 μήνες), αργότερα γνώρισε τον Θεμιστοκλή Παπαβασιλείου.


Τα τελευταία 2 χρόνια κάνει μαθήματα βιολιού με τον Κυριάκο Κοντάκο. Επαγγελματικά ξεκίνησε από τα 15 του στο σχήμα του πατέρα του στο μουσικό μεζεδοπωλείο το κλειδί στο Ίλιον  (3 χρονιά) έχοντας λίγα λεπτά χρόνο συμμετοχής πιο πολύ για λόγους εμπειριών.Στα 16 του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής για 6 μήνες στη Δέσποινα Κατσάρη, στα 24 έκανε για 1.5 χρόνο ορθοφωνία στον Άρης Βάφια και για 6 μήνες φωνητική στη Βιβή Κίτσιου. Στα 18 του βρέθηκε να τραγουδάει με ενεργό ρόλο πλέον στο αρχοντικό στο Μπουρνάζι (6 χρονιά) στη συνέχεια δούλεψε για 2 χρόνια στον Άγγελο στο Χαϊδάρι και στο Μεταξύ μας στο Μοσχάτο και τα τελευταία 2 χρόνια τραγουδάει στις Μουριές στο Περιστέρι.
Τέλος, γνωρίζει μπουζούκι κιθάρα αρμόνιο και βιολί.
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ''Θα καίει η αγάπη σαν φωτιά'' σε μουσική δική του και στίχους της Ελίνας Κομνηνού.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γρηγόρη ''Θα καίει η αγάπη σαν φωτιά''


Ακούστε τον Live να ερμηνεύει το ''Σε Χωρίζω'' του Πάνου Κιάμου


Ακολουθήστε τον Γρηγόρη στα Social Media:
Facebook: https://m.facebook.com/tsamas.g
Instagram: http://instagram.com/grigoris_tsamasiros
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeCT-vTXeAow1LUJhOt6XuA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου