Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Stories Life: Ιωάννα 30 Ετών (4η Ιστορία)


Ιωάννα, 30 ετών

Γεια σας και από μένα....
Η ανάγκη μου να μιλήσω για το θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό είναι και ο
λόγος που γράφω στο Stories Life ...αν και ειλικρινά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα μιας και το θέμα του ρατσισμού στις μέρες μας και με αυτά που γίνονται στη χώρα μας, είναι αρκετά αυξημένο.
Σίγουρα κάποιος θα αναρωτιέται γιατί το λέω αυτό...αλλά αν για κάποιους που μπορεί να δουν το story μου και το δουν σαν μια ιστορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κυνισμό,δυστυχώς για μένα έχει γίνει πάθος και το πάθος πρόβλημα.

Είμαι σε μία ηλικία αρκετά ώριμη για να ξέρω τι θέλω και τι ζητάω από τη ζωή μου και μετά από μια αρκετών χρόνων σεξουαλική ζωή έχω καταλήξει ότι μου αρέσουν οι...black men!
Μετά από ένα χωρισμό λίγα χρόνια πριν, γνώρισα τον Ίαν.Ψηλός,αδύνατος με σκούρα καστανά μάτια και χαρακτηριστικά μοντέλου στην κυριολεξία.
Μέσα σε όλα αυτά όμως...το ας πούμε "πρόβλημα" για τους άλλους, είναι ότι ήταν...μαύρος!!!
Φυσικά, αυτό δεν με εμπόδισε να τον γνωρίσω..."καλύτερα"!!!
Πέραν από τα χαρακτηριστικά του που με έκαναν να κολλήσω, κατάλαβα ότι τα ανατομικά του προσόντα ήταν εκείνα που μου κυριαρχούσαν το μυαλό.
Ο Ίαν έμεινε για λίγο στην Ελλάδα χωρίς όμως αυτό να με ρίξει ψυχολογικά και γρήγορα ήρθε ο επόμενος.
Από την σεξουαλική όμως επιτυχία που είχα μαζί του,κόλλησα στο γεγονός ότι τελικά μόνο τέτοιου είδους άντρες μπορούν να με ευχαριστήσουν.
Από τότε δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνω σεξ με κάτι λιγότερο από αυτό που πλέον έχω συνηθίσει και φυσικά όλο αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους γονείς και φίλους μιας και μιλάμε πέραν από ένα σύντροφο αλλά και για έναν μελλοντικό σύζυγο.
Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής.
Έχω πάθει εξάρτηση? Τι κάνω με τους γύρω μου?

----------------------------------------------------------------------------------

Ιωάννα μου,

μμμμ...δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι πολύπλοκο. Αρχικά ναι μπορώ να το πώ.. έχεις πάθει ΕΞΑΡΤΗΣΗ :P :P
Το γεγονός ότι πιστεύεις οτι δεν υπάρχουν Έλληνες με "προσόντα"
είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το υποστηρίξω, γιατί γενικεύεις κάτι για έναν ολόκληρο λαό..αλλά anyway...είναι δική σου άποψη. Αυτό το οποίο θα σου έλεγα εγώ να σκεφτείς είναι κατά πόσο είσαι ευτυχισμένη αρχικά με την επιλογή σου αυτή και ίσως θα πρέπει να σκεφτείς ότι περιορίζεσαι στις επιλογές σου...Μόνο μαύρους?Γιατί?
Είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο μπουφέ μπροστά σου και να λες ότι εγώ θα φάω μόνο κεφτεδάκια, γιατί αυτά ξέρω ότι μου αρέσουν.
Η ποικιλία στη ζωή δεν είναι κακό πράγμα και φυσικά το Stories Life δεν πρόκειται να σε κρίνει γα την επιλογή σου.καλά κάνεις αν είσαι ευτυχισμένη απλά η δική σου επιλογή "στον μπουφέ"...είναι μία και μοναδική. Κάποια στιγμή όσο και να μην σου φαίνεται θα περιοριστείς και πίστεψέ με δεν θα σου αρέσει καθόλου. Γιατί το κριτήριό σου ήταν καθαρά το σεξουαλικό.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Έλληνας άνδρας
(γιατί πώς να το κάνουμε,θέλουν υποστήριξη και αυτά τα παιδιά..), έχει ένα ταμπεραμέντο που όμοιό του δεν πρόκειται να βρεις σε καμία φυλή...
Αν βρεις αυτό το κάτι που θέλεις σε μια..ας πούμε διαφορετική για τους άλλους επιλογή τότε..αγόρια μου χάσατε την Ιωάννα!!!
Όσο για τους γονείς και φίλους είναι κάτι άλλο...Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι υπάρχουν πολλοί ευτυχισμένοι γάμοι με αλλόθρησκους και διαφορετικού χρώματος ακόμα και σε μια κοινωνία όπως είναι της χώρας μας.
Επειδή όμως εδώ πρέπει αν κοιτάξεις την Ιωάννα πρώτα, πρέπει να δεις όλες τις όψεις του
και να κάνεις αυτό που ευχαριστεί εσένα και όχι τους άλλους...Ζήσε λοιπόν χωρίς εξαρτήσεις!!!

Γράφει η Krista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου