Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Stories Life: Βασίλης 20 ετών (1η Ιστορία)

Διαβάστε με μουσική και στο κανάλι μας στο YoutubeΒασίλης, 20 ετών

Η δική μου ιστορία , είναι κάπως αλλιώτικη από τις άλλες.
Ήμουνα 12 χρονών όταν κατάλαβα ότι οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις δεν είναι όπως για τα περισσότερα αγόρια της ηλικίας μου. Συχνά αντιλαμβανόμουν ότι, το να παίζω ακόμα και το πιο αθώο παιχνίδι με τους φίλους μου,ένιωθα να αναστατώνομαι όταν έμενα μόνος μου με κάποιον συμμαθητή μου.
Τα χρόνια πέρασαν  και σαν παιδί προσπάθησα να πνίξω αυτές μου τις επιθυμίες. Αλλά απέτυχα.
4 χρόνια αργότερα γνώρισα τον Μάκη. Αμέσως δέσαμε σαν παρέα και γρήγορα έγινε ο κολλητός μου φίλος.
Φυσικά και δεν τολμούσα να του μιλήσω για την κρυφή μου αδυναμία μιας και ο φόβος μου ότι θα τον χάσω από τη ζωή μου ήταν μεγάλος.Κατέληξε όμως να είναι αυτός που μου έμαθε τι πάει να πει έρωτας.
Ένα πάρτι στα μέσα καλοκαιριού με πολύ ποτό ήταν και η αιτία που βρεθήκαμε ξαφνικά στο κρεβάτι. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ και χαθήκαμε. Δύο μήνες πριν όμως το συνάντησα ως πελάτη στο μαγαζί που δουλεύω και ξύπνησαν αναμνήσεις.Από τότε έρχεται κατά καιρούς και πλέον αυτός που τον αποφεύγει είμαι εγώ.Δεν έμαθα ποτέ τι ένιωθε για μένα από τότε αλλά πικράθηκα μιας και τον έχασα από τη ζωή μου όπως φοβόμουν. Δεν ξέρω αν τον είχα ερωτευτεί αλλά σίγουρα η παρουσία του με έχει αναστατώσει.Τι κάνω λοιπόν από δω και πέρα;Βοήθειααα....

===================================

Αγαπητέ Βασίλη,

Καταλαβαίνω το γεγονός ότι ταράχτηκες που είδες κάποιον από το παρελθόν για πολλούς λόγους.
Σίγουρα ένιωσες πληγωμένος,προδομένος, ανέντιμος απέναντι στον φίλο σου και σίγουρα ανολοκλήρωτος γεμάτος ερωτηματικά.Το θέμα είναι όμως πως αν κάποτε σε απέφυγε και χάθηκε μην κάνεις το ίδιο.
Όταν υπάρχουν υποθέσεις οι οποίες είναι άκλητες πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους και το κλείσιμο του βιβλίου να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται για σένα. Μην δραπετεύσεις και δίνεις πόντους στη δική του δηλεία.
Δεν είστε ίδιοι.Μην του δώσεις λοιπόν να καταλάβει ότι έχεις ευθύνη μόνο εσύ για αυτό΄που έγινε.
Δεν ήσουν μόνος εκεί.Το καλύτερο είναι να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου είτε έχουν να κάνουν με απογοήτευση είτε με δικαίωση.Το μόνο που έχει να σου πει το Stories Life είναι να μην γίνεις παιχνίδι κανενός και απλά αντιμετώπισε το με χαμόγελο...
Αν πιστεύεις πως οι απαντήσεις θα σε πικράνουν....

Συντάκτρια: Krista
Αν θέλετε να μας στείλετε την δική σας ιστορία και να σας βοηθήσουμε στείλτε μας
e-mail: artpark_storieslife@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου