Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Σαλάτα CAESER



Υλικά:
- 1 μεγάλο μαρούλι
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- Καλαμπόκι βραστό
- Παρμεζάνα ή καπνιστό ρεγγάτο τριμμένο
- Μία σκελίδα σκόρδο ή μισό κουτ. Γλυκού τριμμένο σκόρδο
- 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 4 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
- Λίγα κρουτόν (μπορούμε να φτιάξουμε κρουτόν και με το ψωμί του τοστ, το κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια (καρέ) και τα ψήνουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά)


Εκτέλεση:
Πλένουμε το μαρούλι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο μπολ. Στη συνέχεια κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια ή σε λωρίδες. Τέλος, βάζουμε στο βραστό καλαμπόκι και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Στη συνέχεια βάζουμε στο μίξερ το σκόρο, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το λεμόνι, το αλάτι – πιπέρι και τα χτυπάμε όλα μαζί. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μπολ το ντρέσινγκ που φτιάξαμε. Ρίχνουμε τα κρουτόν και το τυρί το τριμμένο από πάνω.

Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου