Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Ανοιξιάτικα Χρώματα για τα νύχια σας.

Διαβάστε το και στο κανάλι μας στο Youtube:


Άκρα... στα άκρα
Αν θέλεις να μάθεις όλες τις νέες τάσεις στο μανικιούρ απλά συνέχισε να διαβάζεις...
Άνοιξη και όπως όλα πάνω μας, έτσι και το μανικιούρ μας ανανεώνεται. Καιρός λοιπόν να βάλουμε στο συρτάρι μαύρα και κόκκινα βερνίκια και να περάσουμε σε κάτι φρέσκο, ανοιξιάτικο και νέο.
Τα συμβατικά χρώματα είναι off season καθώς το κόκκινο, το γαλλικό και τα σκούρα μαύρα, πράσινα και μπλε βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Στο επίκεντρο συναντάμε τις παστέλ αποχρώσεις, με χρώματα όπως το γαλάζιο του πάγου, το απαλό ροζ, το ακόμα πιο ανοιχτό κίτρινο, το πράσινο σχεδόν φιστικί. Ενώ μια νέα και εντελώς εκκεντρική πρόταση φέτος αποτελούν τα χρώματα pantone! Ναι καλά άκουσες. Πλέον το χρώμα του τοίχου σου θα το φοράς και στα νύχια σου  με τις αποχρώσεις  του λιλά, των nude σχεδόν μπεζ τόνων και του σχεδόν άχρωμου ροζ.
Τα φλου έντονα χρώματα λοιπόν μένουν έξω και την θέση τους παίρνουν πιο σοφιστικές και σικ αποχρώσεις. Απαλά χρώματα είναι το must της φετινής άνοιξης.


Και για τις πιο τολμηρές που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από κάτι έντονο και εκκεντρικό, οι μεταλλικές αποχρώσεις έρχονται για να σε δικαιώσουν. Ασημί, χρυσό, μπρονζε και όλες οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι η φετινή έκπληξη στο μανικιούρ που αποτελέσει talk of the town. 
δική μας πρόταση να συνδυάσεις τις παστέλ με τις μεταλλικές αποχρώσεις σε ένα ξεχωριστό γαλλικό μανικιούρ, έξω από τα συνηθισμένα και όσο σικ απαιτεί η μόδα.


Ενώ, όσον αφορά, το σχήμα που επικρατεί ως τάση φέτος την Άνοιξη έχουμε δυο επιλογές για να επιλέξεις. Το οβάλ και το σχήμα αμύγδαλο φαίνεται πως είναι πλέον το νέο must με το τετράγωνο να κάνει ηρωική έξοδο. Τα νύχια με κυκλικές γωνίες και στρογγυλεμένη μύτη μακραίνουν τα δάχτυλα, αναδεικνύουν κάθε μανικιούρ καλύτερα και κάνουν όλα τα χρώματα να φαίνονται πιο έντονα. Εντυπωσιακά, άκρως όμορφα θηλυκά και σέξι τα νύχια σε σχήμα οβάλ ή αμύγδαλο είναι η νέα μας εμμονή! Ενώ δίνουν στο γαλλικό και ακόμα και στα πιο ήπια χρωματικά μανό, αυτό το κάτι παραπάνω.


Τόλμησε λοιπόν με παστέλ χρώματα, μεταλλικές αποχρώσεις, διαφορετικό γαλλικό και σχήμα αμυγδάλου ή οβάλ. Και τα άκρα σου θα είναι on point!


Γράφει η Christiana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου