Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Στην δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας – νεκροτομής που φανερώνει την πραγματική αιτία θανάτου του Παντελή Παντελίδη!Τι ομολόγησαν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη!(ΦΩΤΟ)


Η Φρόσω Κυριάκου, πενήντα μέρες μετά το τραγικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, απαντά σε ημερήσια εφημερίδα σε όσους επιχείρησαν να πλήξουν την αξιοπιστία της: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.Όλα αυτά που γράφονται ή λέγονται είναι ψέματα. Είναι σενάρια στο μυαλό κάποιων που δεν ξέρουν τι πραγματικά συνέβη. Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με τις φυσιοθεραπείες μου και προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία. Έχω επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας μου».

Όσο για τη Μίνα Αρναούτη, αναμένεται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο. Μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, δηλώνει: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακούω και διαβάζω όλα όσα λέγονται και γράφονται».

Η εφημερίδα παρουσιάζει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και ρίχνει φως στις συνθήκες θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου περιγράφει τον Παντελή ως έναν άνδρα «καλής θρέψης, άρτιας σωματικής διάπλασης», ο οποίος φορούσε «μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια». Μάλιστα από τα τραύματα που προκλήθηκαν η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξιό ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Αίσθηση προκαλεί το στοιχείο ότι στο σώμα του εντοπίστηκαν «χώμα και χαλίκια».

Η ιατροδικαστής περιγράφει με λεπτομερή σκίτσα ότι ο Παντελής είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο. Επίσης είχε δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου, ενώ στο κεφάλι του υπήρχε «συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό».

Η εικόνα της καρδιάς του Παντελή Παντελίδη φαίνεται ότι προβλημάτισε την ιατροδικαστή, η οποία επισημαίνει ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια.


Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης, αντεπιτίθεται σε αυτούς που χρεώνουν στην οικογένεια του τραγουδιστή “ταπεινά κίνητρα” για τις αποζημιώσεις. «Αυτές οι διαδόσεις δεν αποτελούν απλώς μια μομφή κατά της οικογένειας, αλλά στοχεύουν στον ηθικό θάνατό της, κάτι που δεν θα επιτρέψω. Είναι κακόβουλη, χυδαία και ανήθικη η προσπάθεια να εμφανίσουν ότι η οικογένεια έχει ταπεινά κίνητρα. Μοναδικός της στόχος είναι η ανεύρεση της ουσιαστικής αλήθειας, όποια κι αν είναι αυτή. Συνεπώς η αγωνία μας είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όχι να αποφύγουμε την πληρωμή μερικών χιλιάδων ευρώ. Η οικογένεια είναι αξιοπρεπής, ηθική και περήφανη. Δε θα επιτρέψω ούτε αμυχή στην ηθική της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου