Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Tips για λαμπερό δέρμα

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, όλες οι γυναίκες θέλουμε το πρόσωπο μας να δείχνει πιο νεανικό και πιο λαμπερό. Διαβάστε λοιπόν μερικά κολπάκια που δεν πρέπει να παραλείπουμε και αφήστε τους άλλους να … αναρωτιούνται:

-Καθαρισμός προσώπου. Αν όχι 2 φορές την ημέρα, τουλάχιστον κάθε βράδυ καθαρίζουμε το πρόσωπο μας ώστε να απομακρύνουμε το μακιγιάζ και τους ρύπους που έχουμε «δεχθεί» όλη την ημέρα από την ατμόσφαιρα.

-Ενυδάτωση. Δεν ξεχνάμε, καθημερινά, να χρησιμοποιούμε ενυδατική κρέμα. Βοηθάει την επιδερμίδα μας να «αμύνεται στις επιθέσεις» από εξωτερικούς παράγοντες και προσφέρει πλούσια θρέψη στο πρόσωπο μας.

-Νερό. Δεν ξεχνάμε να πίνουμε, αρκετό νερό, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάνει την επιδερμίδα πιο ελαστική, πιο λαμπερή και πιο φρέσκια. Αν θέλετε, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού. Βοηθάει στο να κρατήσετε το μεταβολισμό σας ενεργό και να αποτοξινώσετε το σώμα και την επιδερμίδα σας.

-Απολέπιση. Μία φορά την εβδομάδα δεν παραλείπουμε να κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπο μας με scrub. Βοηθάει το πρόσωπο μας να «ξεφορτωθεί» τα νεκρά κύτταρα.

-Αντηλιακή κρέμα. Η αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη καθημερινά, ακόμα και το χειμώνα, παρόλο που η έκθεση μας στον ήλιο δεν είναι η ίδια με τον τρόπο που συμβαίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Οι ακτίνες UVA διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα μας και μπορούν να προκαλέσουν γήρανση του δέρματος, ακόμα και καρκίνο.


-Ύπνος. Ο ύπνος θεωρείται ιερός, όχι μόνο γιατί μας βοηθάει να ξεκουραζόμαστε αλλά και γιατί βοηθάει το πρόσωπο μας να δείχνει φρέσκο και ανανεωμένο. Πρέπει να κοιμόμαστε 8 ώρες κάθε βράδυ, απαραιτήτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου