Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Tips για κομψό ντύσιμο

Δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε πολλά χρήματα για να είμαστε κομψά ντυμένοι. Αρκεί να έχουμε καλό γούστο ώστε να επενδύσουμε σε ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να συνδυαστούν όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιπτώσεις.

Καθαρά ρούχα: Είναι από τα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε, ιδιαίτερα, στην εμφάνιση μας. Δείχνει πολύ άσχημο να φοράμε ρούχα με λεκέδες.

Σωστό μέγεθος: Ποτέ δεν αγοράζουμε ρούχα με τη σκέψη ότι θα αδυνατίσουμε. Είναι άβολο και άκομψο να φοράμε ρούχα 2-3 νούμερα μικρότερα.

Σωστά χρώματα: Πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη μας, σύμφωνα με το χρώμα της επιδερμίδας μας, ποια ρούχα μας φωτίζουν. Κραυγαλέο λάθος να φοράμε ρούχα με πολλά χρώματα και σχέδια. Πάντα το ένα ρούχο (φούστα, παντελόνι, μπλούζα, πουκάμισο κλπ) θα πρέπει να είναι μονόχρωμο.

Κατάλληλα παπούτσια: Το παπούτσι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση μας και στο πως δείχνει ένα ρούχο. Επίλεξε αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα, όμορφα και να περπατάς χαριτωμένα διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.


Σωστά αξεσουάρ: Αγοράστε τα σωστά αξεσουάρ. Ακόμα και αν έχετε μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή μόνο μία τσάντα, βεβαιωθείτε ότι είναι μοναδικά, συνδυάζοντας τα με διαφορετικά χρώματα ρούχων. Επίσης, μπορείτε να μεταμορφώσετε το καθημερινό σας ντύσιμο με ένα φουλάρι ή κασκόλ ή και μία κομψή ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου