ΥΛΙΚΑ:
1 φύλο κουρού
4 αχλάδια
καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
100 γρ. μέλι
50 ml νερό
Λίγη κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μία
κατσαρόλα βράζετε για 20’ τα αχλάδια, το νερό και το μέλι.
Στη συνέχεια
τα τοποθετείτε σε ταψί διαμέτρου 20 εκ. και τα σκεπάζετε με το φύλο κουρού.
Ψήνετε στο φούρνο, σε θερμοκρασία 180° C , περίπου για 20’.
Όταν το βγάλετε από το φούρνο, αναποδογυρίστε το ταψί, τοποθετείστε το σε μία πιατέλα και αφού περιχύσετε την τάρτα με ρούμι πασπαλίστε με την κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου