Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Δείτε την Περιπέτεια ''Το Πέμπτο Κύμα''


Tο «5ο κύμα» του Τζέι Μπλέικσον είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που μόλις βγήκε σε αμερικανικούς και βρετανικούς κινηματογράφους.

Μετά από τέσσερα κύματα φονικών επιθέσεων των εξωγήινων, η Γη έχει σχεδόν καταστραφεί ολοκληρωτικά. Η Κέισι Σάλιβαν προσπαθεί να σώσει με κάθε τρόπο τον μικρό της αδελφό Σάμι. Όλοι προετοιμάζονται για το Πέμπτο Κύμα. Η Κέισι συναντά έναν νεαρό άνδρα, τον Ίβαν, ο οποίος μπορεί να είναι η τελευταία της ελπίδα, αρκεί να τον εμπιστευτεί. Στο ρόλο η Κλόι Γκρέις Μόρετζ:

«Αυτό που βρίσκω ενδιαφέρον στον χαρακτήρα που υποδύομαι, από τη σκοπιά της νεαρής γυναίκας και ο λόγος που ήθελα να την κάνω είναι ότι δεν έχει κάτι το υπερφυσικό. Δεν έχει επιλεγεί από όλο τον κόσμο για να αναλάβει ένα σημαντικό ρόλο και να βαδίσει σ’ αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Είναι μια συνηθισμένη έφηβη που δεν είναι και η πιο έξυπνη και πιο αθλητική. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι το θάρρος της που την οδηγεί να παλέψει».

Η ταινία στηρίζεται στο βιβλίο του Ρικ Γιάνσι. Έχει αρκετές βίαιες σκηνές. Ο ηθοποιός Νικ Ρόμπινσον επισημαίνει:

«Η ταινία παρουσιάζει το θέμα της βίας με εξαιρετική προσοχή. Ο Ρικ έγραψε ένα πολύ ρεαλιστικό βιβλίο. Αυτή είναι η συνέπεια αυτής της εισβολής. Αυτά τα παιδιά πρέπει να αναλάβουν τον αγώνα που έπρεπε να κάνουν οι ενήλικοι. Είναι κάτι που το γνωρίζαμε όταν το κάναμε».

Τέσσερα καταστροφικά και φονικά κύματα έχουν αποδεκατίσει πλήρως τον πλανήτη μας. Μέσα σε ένα καθεστώς τρόμου και δυσπιστίας ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι, η Cassie (Chloe Grace Moretz), προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον μικρό αδερφό της. Καθώς όλοι περιμένουν μοιρολατρικά το 5ο και πιο καταστροφικό κύμα, η Cassie συνεργάζεται με έναν συνομήλικό της, που φαντάζει ως η τελευταία της ελπίδα. Μπορεί όμως να τον εμπιστευτεί απόλυτα;
Από τις 3 Μαρτίου έρχεται στα Village Cinemas

Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου