Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Πεντανόστιμη και εύκολη μανιταρόπιτα

ΥΛΙΚΑ:

1/2 κιλό μανιτάρια
100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
3 αυγά
200 γρ. αλεύρι
500 γρ. γάλα φρέσκο
500 ml νερό
Λίγο λάδι
1 κουταλιά αλάτι
Λίγο πιπέρι
Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

Ανακατεύετε το γάλα, το νερό, τα αυγά, το αλεύρι, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι και ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψί που έχετε αλείψει προηγουμένως με λάδι. Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα μανιτάρια και την ντομάτα πάνω από το μείγμα, μαζί με τη φέτα. Ψήνετε στο φούρνο για 30΄, στους 180° C.

Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου