Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε μήνυση για βαριά κακουργήματα!!!


Περίπου δυο εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο και ενώ όλη η Ελλάδα θρηνεί ακόμα για τον ξαφνικό χαμό του, ο δικηγόρος της οικογένειας Πέτρος Καϊμακάκης ξεκαθαρίζει τα πράγματα και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σοκαριστικό δυστύχημα....

Η οικογένεια, η οποία είναι απαρηγόρητη, φαίνεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανακαλύψει τα αίτια του θανάτου του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος το πρώτο βήμα έγινε καθώς κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για βαριά κακουργήματα.


«Κατετέθη μήνυση κατά αγνώστων επικίνδυνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι η απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και λοιπά. Πιστεύουμε ότι πλέον ξεκινάει μία σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε ήδη έλθει σε επαφή με την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και μετά από την παραγγελία της Εισαγγελέως θα ξεκινήσει ο εντοπισμός τους».


Σύμφωνα, λοιπόν, με την οικογένεια, αδίστακτοι χάκερς έχουν πρόσβαση στους προσωπικούς λογαριασμούς του άτυχου Παντελή στα social media. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε τους επιτρέπει να βλέπουν προσωπικές του συνομιλίες με τους οικείους του ενώ μπορούν ακόμη και να κλέψουν υλικό του τραγουδιστή (τραγούδια, μουσική κλπ) που μπορεί να είχε στείλει σε κάποιον. Για αυτό εκφράζονται φόβοι ότι θα εκμεταλλευτούν οικονομικά τη δουλειά που άφησε πίσω του ο καλλιτέχνης.

Έκλεψαν ή όχι το κινητό του Παντελή μετά το τροχαίο;

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως στο σημείο που ο τραγουδιστής έχασε την ζωή του την μοιραία Πέμπτη της 18ης Φεβρουαρίου έγινε… πλιάτσικο και άγνωστοι έκλεψαν το κινητό του. Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας ξεκαθαρίζει πως το κινητό του Παντελή παραδόθηκε στον αδελφό του!


«Το κινητό παραδόθηκε την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν με πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής στον αδελφό του Παντελή. Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε αυτή την στιγμή… Ας σεβαστούμε την μνήμη του μέχρι να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια».

Σενάρια όλα αυτά που λέγονται για τα αίτια του θανάτου- Δεν υπάρχει τίποτα επίσημα

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει η οικογένεια του Παντελή μέσω του δικηγόρου της και για τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τα αίτια του θανάτου! Μάλιστα, δεν διστάζει να πει πως όλα αυτά «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

«Είναι φήμες οι οποίες δεν βασίζονται σε στοιχεία. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πόρισμα. Θα απαιτηθεί πάρα πολύς χρόνος για να καταλήξουν (οι πραγματογνώμονες) σε συμπεράσματα. Εμείς, ήδη, καταθέσαμε μία αίτηση στην  Τροχαία του Ελληνικού όπου ζητάμε να απαντηθούν κάποια ερωτήματα σχετικά με τα τεχνικά αίτια του ατυχήματος αφενός και αφετέρου να αναρτηθούν τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου».

Ο ίδιος φρόντισε να τονίσει αλλά και να ξεκαθαρίσει πως τα όσα έχουν γραφτεί… όπως ότι ο τραγουδιστής δεν πάτησε ποτέ φρένο ή πως κοιμήθηκε στο τιμόνι «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Αποκάλυψε, ωστόσο, πως μία πρώτη εικόνα από τον τεχνικό πραγματογνώμονα για τα αίτια του ατυχήματος θα προκύψει στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Θα κάνει η οικογένεια μηνύσεις εναντίον των δημοσιογράφων και όχι μόνο;

Και ενώ οι γονείς αλλά και τα αδέλφια του Παντελή προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά το ξαφνικό κακό που τους βρήκε... υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τη μητέρα του τραγουδιστή Αθηνά, η οποία ήταν και η μεγάλη του αδυναμία, να σκέφτεται να καταθέσει μηνύσεις ενάντια σε δημοσιογράφους και όχι μόνο.

Πηγή: http://www.newspistol.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου