ΥΛΙΚΑ:
200 γρ.
ταραμά
200 γρ. ψωμί
ξερό (χωρίς την κόρα) ή 2 μέτριες πατάτες βρασμένες
1 κρεμμύδι
λιωμένο στο μούλτι μπλέντερ
2/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας
χυμό λεμονιού
1 ελιά για το
γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάλτε τον
ταραμά, το κρεμμύδι και το 1/3 λάδι σ’ ένα μπολ ή στο μούλτι μπλέντερ και «χτυπήστε» τα για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια,
ρίχνετε σε μικρές ποσότητες το ψωμί ή τις πατάτες και κατόπιν το υπόλοιπο λάδι,
«χτυπώντας» τα σε μικρή σκάλα. Τέλος, ρίξτε το χυμό λεμονιού.
Προσοχή,
δοκιμάστε την ταραμοσαλάτα πριν ρίξετε όλο το χυμό λεμονιού και χρησιμοποιήστε
τόσο ανάλογα με τη γεύση που προτιμάτε.
Μπορείτε να γαρνίρετε
το πιάτο με μία ελιά.
Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline
Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου