Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Εύκολο σουφλέ για να κλέψετε τις εντυπώσεις


Υλικά:
500 γρ. Ραβιόλια (Δεν χρειάζονται βράσιμο)
100 γρ. Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε φέτες
100 γρ. Μανιτάρια
50 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
500 γρ. Τυρί ένταμ τριμμένο
400 ml  γάλα φρέσκο
200 ml  νερό
1 αυγό
2 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι.

Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τα ραβιόλια με την παρμεζάνα, τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια, το γάλα, το γάλα, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε τα υλικά σε ταψί ή πυρέξ και προσθέτετε το νερό.  Το στρώνετε, προσθέτετε τα τυριά και σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο.  
Ψήνετε, σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C, για 20’. Στη συνέχεια, ξεσκεπάζετε το σκεύος και αφήνετε να ψηθεί άλλα 10’  

Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου