Υλικά:
500 γρ. Ραβιόλια (Δεν χρειάζονται βράσιμο)
100 γρ. Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε φέτες
100 γρ. Μανιτάρια
50 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
500 γρ. Τυρί ένταμ τριμμένο
400 ml γάλα φρέσκο
200 ml νερό
1 αυγό
2 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι.
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τα
ραβιόλια με την παρμεζάνα, τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια, το γάλα, το γάλα, το
ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε τα υλικά σε ταψί ή πυρέξ και προσθέτετε
το νερό. Το στρώνετε, προσθέτετε τα τυριά
και σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνετε, σε
προθερμασμένο φούρνο στους 170 C, για 20’. Στη συνέχεια, ξεσκεπάζετε το σκεύος
και αφήνετε να ψηθεί άλλα 10’
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου