Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Οινόραμα στο Ζάππειο από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου

Το Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού της Ελλάδας, που οργανώνεται ανελλιπώς από το 1994, και απευθύνεται  όχι μόνο στους επαγγελματίες αλλά και στους λάτρεις του κρασιού.  

Ανοίγει τις πόρτες του και είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί και φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου (10:00-19:00).

200 και πλέον εκθέτες, είναι συγκεντρωμένοι στο νεοκλασικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, έτοιμοι να μας λύσουν κάθε απορία.

Επίσης, θα υπάρξει μία σειρά εκδηλώσεων με στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού:

• Οινικές Αποκαλύψεις: Μικρά οινοποιεία, αφανείς ποικιλίες και «φυσικά κρασιά», για επαγγελματίες και οινόφιλους που αναζητούν το διαφορετικό και θέλουν να... προβλέψουν το οινικό μέλλον.

• Discover Greek Wine: «Πλατεία Γευσιγνωσίας» που αποτυπώνει αντιπροσωπευτικά τον οινικό χάρτη της Ελλάδας, όσον αφορά ποικιλίες αμπέλου, προελεύσεις, στυλ κρασιών κ.ά. και απευθύνεται στον έλληνα και στον ξένο επαγγελματία.

• ΕλλΟινικό Εστιατόριο: Επιβράβευση και προβολή εστιατορίων που πιστεύουν και επενδύουν στο Επώνυμο Ελληνικό Κρασί και το αναδεικνύουν στους χώρους τους.

• Τα Ελαιόλαδα των Οινοποιών: Οι αρκετοί οινοποιοί της έκθεσης με παραγωγή ελαιόλαδου θα το εκθέσουν προς δοκιμή στους επισκέπτες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου