Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε πως γυρίστηκε ο Τιτανικός + Video

Ο Τιτανικός κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας του 1997 με 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι το 2010 μάλιστα παρέμενε η νούμερο ένα ταινία όλων τον εποχών όσον αφορά τα κέρδη που απέφερε στους συντελεστές της. Δικαίως θα λέγαμε. Το κόστος της ταινίας ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια, με τον ίδιο τον Κάμερον να αρνείται τον οποιονδήποτε συμβιβασμό που θα στερούσε το μεγαλείο του blockbuster.

Οι 14 υποψηφιότητες για Όσκαρ και οι 11 νίκες, μεταξύ των οποίων τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, οπτικών εφέ και μουσικής αποδεικνύουν πως ο Τιτανικός ανήκει πλέον στις κλασικές ταινίες του παγκοσμίου κινηματογράφου που όλοι πρέπει έστω και μία φορά στην ζωή μας να παρακολουθήσουμε.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν και οι άγνωστες λεπτομέρειες των γυρισμάτων, μπορεί να μας γειώνουν όσον αφορά το τι είδαμε στις οθόνες μας και τι πραγματικά συνέβαινε στις 160 ημέρες των γυρισμάτων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μας εμποδίσουν να δούμε τον «Τιτανικό» ξανά και ξανά, με την ίδια όρεξη, βιώνοντας κάθε φορά το δράμα που παρουσιάζει με την ίδια ακριβώς ένταση.Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου