Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Η Φαίη Σκορδά κλείδωσε τον λογαριασμό της στο Instagram, μετά το “κράξιμο” για την επίθεση στον Παντελίδη (Video)Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί… τις τελευταίες ώρες στα social media με το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά για όσα είχαν ειπωθεί στην εκπομπή την Τρίτη, στις 16 Φεβρουαρίου, για τον Παντελή Παντελίδη και το τραγούδι της Κύπρου λίγες μέρες πριν το θάνατό του.

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ώρες δέχθηκε πολλά σχόλια στους λογαριασμούς που διατηρεί στο διαδίκτυο.

Μάλιστα ήταν τόσα πολλά τα σχόλια στο instagram που αναγκάστηκε να κάνει τον λογαριασμό της ιδιωτικό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να δεις τις αναρτήσεις της ή να σχολιάσει.

Το πρωί της Δευτέρας μόλις άρχισε το Πρωινό, έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα hastag στο twitter όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες σχόλια.

Πάντως το δικό του μήνυμα για την τραγική απώλεια του Παντελή Παντελίδη θέλησε να στείλει μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: «Επειδή είχαμε αυτό το τραγικό συμβάν, να συλλυπηθώ κι εγώ την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενός νέου ανθρώπου πολύ ταλαντούχου. Εγώ έβλεπα την κηδεία προχθές και με έπιασαν τα κλάματα, όπως με έπιασαν τα κλάματα και στα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν με το ελικόπτερο. Τα τραγούδια του θα τα ακούμε, δεν θα πεθάνει ο Παντελής Παντελίδης. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε όλη μας την αγάπη στους οικείους του, γιατί αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο. Ο πόνος της μάνας… Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεπεράσει ποτέ αυτό η μάνα. Συλλυπούμαστε την οικογένεια, συμπαραστεκόμαστε στη μάνα, στον πατέρα, σε όλους τους συγγενείς. Να προσέχετε παιδιά με τα αυτοκίνητα, να μην οδηγείτε όταν είστε κουρασμένοι, να μην τρέχετε. Κάθε χρόνο ξεκληρίζεται ένα χωριό στην άσφαλτο».

Σήμερα, αναφερόμενη στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε να πει: «Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».
Πηγή: http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου