Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ευγένιος Τριβιζάς νίκησε την Disney

Έλληνας εγκληματολόγος ο Ευγένιος Τριβιζάς σίγουρα δεν είναι γνωστός στο κοινό γι’ αυτό. Όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, τον ξέρουμε από τα παραμύθια του!

Το ηλεκτρονικό του βιβλίο “Little Emily” («Το κοτσάνι του πετροκέρασου») κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidsscreenAwards, το σημαντικότερο φορέα βράβευσης παιδικού τηλεοπτικού και διαδικτυακού φορέα στις ΗΠΑ.

Το βραβείο διεκδίκησαν, επίσης, η Disney με το “Story Central” και η Play Date Digital με το “My little Pony”.

Το βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο παραγωγός Χαλ Γουέιτ, δικεδίκησαν στο Μαϊάμι μαζί με την εκδοτική εταιρεία Ever After Tales.

Πρόκειται για μια απολαυστική ιστορία με θέμα τη στοργή και τη δημιουργικότητα από τον εθνικό μας παραμυθά που μας ταξιδεύει σ’ έναν πολύχρωμο γαλαξία. Εκεί, ο μικρός αλλά θαυμαστός Πλανήτης των Χρωμάτων που έχει ζωγραφίσει ένας καλλιτέχνης για τη μικρή του κόρη, απειλείται από πανούργους εχθρούς. Και αυτός δεν είναι άλλος από ένα φθονερό και ύπουλο μάγο, τον Μουτζούρωνα.


Το ηλεκτρονικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά κυκλοφορεί στα ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά. Στα ελληνικά την ιστορία ζωντανεύει η φωνή της γνωστής ηθοποιού Όλιας Λαζαρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου