Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Πανικός γίνετε συνέχεια στο Club 22!!!

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει ακάθεκτος τις εμφανίσεις του από τον Οκτώβριο ως και σήμερα. Το Club 22 είναι όλες τις μέρες ασφυκτικά γεμάτο! Το πρόγραμμα του Πάνου είναι με πολύ κέφι, χορό, διασκέδαση και φυσικά πολύ καψούρα.
Γιατί όλοι λένε Πάμε Πάνο και όλοι Πάνω!! Το τρελοκομείο του χορού είναι στο Club 22!!!Της Αγγελικής Ηλιάδης είναι το ίδιο επιτυχημένο με τον Πάνο.
Η Αγγελική Ηλιάδη κάνει έναρξη στο πρώτο πρόγραμμα με το νέο της τραγούδι
''Θα Ζήσω Για Μένα'' και μετά ξεκινάει τις παλιές επιτυχίες της, όλα τα χέρια είναι ψηλά από τον πόνο που δίνει στα τραγούδια. Γιατί μιλάει από την καρδιά της και μας λέει τα παράπονά της τραγουδώντας...Με λίγα λόγια ο Πάνος και η Αγγελική είναι το δίδυμο που κάνουν πανικό όταν βγαίνουν στην σκηνή μαζί και τραγουδάνε παλιές επιτυχίες.Το νεανικό συγκρότημα KINGS και ο Teo Tzimas δίνουν την δική τους πινελιά στη νύχτα. Με το που βγαίνουν το μαγαζί είναι όρθιο από τις επιτυχίες τους και άλλα χορευτικά που έχουν επιλέξει για να κάνουν τον κόσμο να ξεχνιέται από τις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Τέλος, η τελευταία τους επιτυχία ''Εδώ που μ' άφησες'' κάνει πανικό παντού, που έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια προβολές μέσα σε 2 μήνες περίπου.Ο Κώστας Αγέρης (ο νικητής του The Voice 2) βγαίνει με την ποντιακή λύρα του στη σκηνή και τραγουδάει πολλές επιτυχίες.
Πριν λίγες μέρες βγήκε το νέο του τραγούδι ''Βασανάκι'' σε στίχους του Ηλία Φιλίππου
και μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου.Επίσης εμφανίζεται η ανερχόμενη Ζωή Χρήστου που την γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη επιτυχία
''Δε Συγκρίνεσαι'' και συνεχίζει δυνατά με νέο τραγούδι
''Μη Γυρίσεις Ξανά'' με τους MASTER TEMPO!Τέλος, τραγουδάει στο Club 22 ο Βασίλης Άνης που εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι ''Μάθημα Καρδιάς''Αν θέλετε να χορέψετε πολύ, να κλάψετε λίγο τότε σας προτείνω να πάτε στο Club 22 και τότε θα με θυμηθείτε!!!

Κάθε Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο.
Πάμε Πάνο και όλοι πάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου