Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Χοντρό ξύλο μεταξύ Ολυμπιακών και Βέλγων στο Γκάζι!!


Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ, σε κλαμπ στο Γκάζι, παραμονή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League.

Οι οπαδοί της βελγικής ομάδας βρίσκονταν στο «Why Sleep» όταν δέχθηκαν επίθεση από 60 οπαδούς των «ερυθρόλευκων». Για αρκετά λεπτά υπήρξαν μάχες σώμα και σώμα και ανταλλαγές αντικειμένων, από καρέκλες μέχρι και… πυροσβεστήρες.

Οι Βέλγοι, που δεν είναι κι από τα καλύτερα παιδιά, διασκέδαζαν αμέριμνοι, όταν έγιναν αντιληπτοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν συμπλοκές, με τα μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα να εκτοξεύονται με ταχύτητα, ενώ δεν έλειψαν και τα… παραδοσιακά καπνογόνα.

Για αρκετά λεπτά το συγκεκριμένο σημείο στο Γκάζι… θύμιζε πεδίο μάχης, ωσότου οι οπαδοί της Άντερλεχτ τράπηκαν σε φυγή, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ήρεμη η ατμόσφαιρα το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι συμπλοκές που σημειώθηκαν ήταν άγριες και υπήρξαν τραυματισμοί. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το πάτωμα του μαγαζιού είχε γεμίσει με αίματα.


Η Αστυνομία προέβη σε τουλάχιστον 35 προσαγωγές Βέλγων οπαδών. Αρχικά μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια ορισμένοι εξ αυτών διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο, προκειμένου να τούς παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: http://www.sportit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου