Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή των Συνατσάκη-Ουγγαρέζου

Σαν φήμη κυκλοφορούσε καιρό και εχθές έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τους παρουσιαστές της εκπομπής “Spata Live”, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όπως είπαν οι ίδιοι, εχθές λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής, τους ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Όπως φαίνεται, αιτία είναι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή και δεν ικανοποιούσαν τα στελέχη του καναλιού.

Πρώτος μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι έχετε συνηθίσει να ακούτε αλήθειες από αυτήν εδώ την εκπομπή και θα τις ακούσετε και τώρα. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και όχι πριν από μία εβδομάδα, ούτε πριν από δύο, ούτε πριν από έναν μήνα, όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata Live, έρχεται προς το τέλος του, όχι τώρα μην ανησυχείτε, δεν μας ξεφορτώνεστε, σε δύο εβδομάδες. Είναι αλήθεια ότι μας τιμήσατε. Θα μιλήσω τώρα, δεν μιλάμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά εφόσον λήγει πρόωρα για το This is Spata Live...
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία μας τιμήσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και θα το πω, ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο δυστυχώς οι εποχές είναι έτσι, κι όπως μας εξηγήθηκε και το καταλαβαίνουμε, είναι τέτοιες και τόσο πιεστικές που δεν δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό, όπως κάνει ο ΑΝΤ1, το χρόνο που χρειάζεται να δώσει σε τέτοιες εκπομπές σαν και εμάς, να «χτιστούν» σε μία ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ.
Όμως, και μόνο για αυτό το 13-14% που μας φέρατε από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πριν δώσω το λόγο και στη Μαίρη, τους συνεργάτες μου μπροστά από τις κάμερες και πίσω, τον Βαγγέλη Περρή και…» ανακοινώνοντας τις αποφάσεις του ΑΝΤ1.

Και συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη:

«Δεν αποχαιρετούμε τώρα, στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία μας εκπομπή, τελευταία Παρασκευή του Φλεβάρη, θα το περάσουμε παρέα όλο αυτό το διάστημα. Για εμάς ήταν πραγματικά ουσιαστικό, δεν ήταν απλά τέσσερις μήνες, ήταν πολύ περισσότερα πράγματα. Δεν θα σας πούμε άλλα, αλλά σας αξίζει να σας πούμε εμείς τι ακριβώς θα συμβεί, σας αξίζει να μην διαβάζετε λόγια από εδώ και από εκεί στα blogs. Και αν οι υπόλοιποι αφήνουν τα κανάλια τους να μιλήσουν, εμείς θα αποφασίσουμε να το κάνουμε μόνοι μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου