Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Συνταγή για Ζαχαρόπαστα. (Αυθεντική)


Υλικά:
- 800 γρ. ζάχαρη άχνη
- 140 γρ. γλυκόζη
- 1/4 της κούπας νερό κρύο (50 γρ.)
- 15 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας γλυκερίνη
- 15 γρ. φυτικό βούτυρο λευκό
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια υγρή

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ τη μισή άχνη και κάνουμε μια λακούβα. Βάζουμε σε μπεν μαρί το νερό με την ζελατίνη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε στη συνέχεια τη γλυκόζη, το βούτυρο, την γλυκερίνη και το άρωμα βανίλιας. Όταν ομογενοποιηθούν  το ρίχνουμε στην ζάχαρη άχνη. Μεταφέρουμε στον πάγκο και ζυμώνουμε με την υπόλοιπη άχνη.


Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου