Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης και το «Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  22 Φεβρουαρίου 2016    στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Το Σύμφωνο υπέγραψαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώς Γούλα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με το «Χαμόγελο του Παιδιού», απλά σήμερα υπογράψαμε ένα σύμφωνο για πιο συστηματική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μην κάνουμε τις  ίδιες δράσεις και να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Στόχος μας είναι να αναζητήσουμε χώρους για την υποστήριξη της δράσης του Χαμόγελου», είπε ο κ.Μπουτάρης.

Υπάρχει τεχνογνωσία  από το «Χαμόγελο», υπάρχει τεχνογνωσία και στο Δήμο, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν μάχες στην κοινωνική υπηρεσία. Εμείς πρέπει να υπηρετούμε τους θεσμούς και θεσμός είναι ο Δήμος. Από τον Δήμο πρέπει να προσβλέπουμε για να κάνουμε καλύτερη οργάνωση και καλύτερα πράγματα», τόνισε από την πλευρά του, ο κ.Γιαννόπουλος.

Σημειώνεται ότι χθές πραγματοποιήθηκε, στη Θεσσαλονίκη, η απονομή του βραβείου «Community Achievement Award» στο χαμόγελο του Παιδιού, για την αδιάλειπτη και αποτελεσματική κοινωνική προσφορά του προς τα απιδιά που έχουν την ανάγκη ουσιαστικής συμπαράστασης.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ.Γιαννόπουλος, τόνισε τη σημασία της προσφοράς προς το παιδί και υπογράμμισε ότι το 2015 το «Χαμόγελο» στήριξε 95.000 παιδιά και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου