Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Σαλάτα: Πανδαισία Λαχανικών


Υλικά:
- 1/2 λάχανο άσπρο
- 3 κόκκινες πιπεριές
- 3 πράσινες πιπεριές
- 3 πορτοκαλί πιπεριές
- 4 καρότα
- 3 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι βραστό
- ελαιόλαδο 2 κουταλιές του γλυκού
- 1/2 κουταλάκι της σούπας ξύδι
- αλάτι
- 1 πορτοκάλι στημένο
- 2 κουταλιές του γλυκού μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση:
Κόβουμε το λάχανο, τις πιπεριές σε μικρές λωρίδες και τρίβουμε τα καρότα. Τα βάζουμε μέσα σ' ένα μπολ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στη συνέχεια ρίχνουμε το καλαμπόκι το βραστό, το αλάτι και τα ανακατεύουμε.

ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ - DRESSING
Λιώνουμε το μέλι μέσα σε ένα μπρίκι, μετά ρίχνουμε το ξύδι, το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την μουστάρδα και το χυμό πορτοκαλιού και αλάτι και τα ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε πάνω από το μπολ το ντρέσινγκ μας και τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να πάει παντού.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά και μετά η σαλάτα μας ''Πανδαισία Λαχανικών'' είναι έτοιμη για να την σερβίρουμε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου