Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Έρχεται: Το Ξύπνημα της Άνοιξης

Για τη νέα του δουλειά, ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Γιάνναρης, που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή της παγκόσμιας κινηματογραφικής κοινότητας με ταινίες όπως ο «Όμηρος», «Από την Άκρη της Πόλης» και «Δεκαπενταύγουστος», επιστρέφει με μια σύγχρονη κινηματογραφική ιστορία, τοποθετημένη στην Ελλάδα του σήμερα. Μια ταινία για τη βία, τη γοητεία, τον ερωτισμό και την τραγική τους κατάληξη.
Μια οπλισμένη συμμορία εφήβων ξεσπά στη ραστώνη των νοτίων προαστίων της Αθήνας, κάνοντας «Το Ξύπνημα της Άνοιξης» μια σύγχρονη εκδοχή του «Bonnie and Clyde». Γύρω και μέσα τους, ένα μωσαϊκό εφηβικού έρωτα, αποτυχημένων οικογενειακών σχέσεων και νεανικού μηδενισμού, χτίζεται με φόντο μια πόλη που αργοπεθαίνει υπό το βάρος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης.
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Γιάνναρης
Ηθοποιοί: Δάφνη Ιωακειμίδου Πατακιά, Κώστας Νικούλι, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Μούτσο Φαμπρίτσιο, Άγγελος Τζέγια, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Ράνια Σχίζα, Λεφέβρ Ζουλί, Γιάννης Τσορτέκης, Αρμάνδος Νταούτι, Μαρλέν Καμίνσκι, Άντριαν Φρήλινγκ

Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου