Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Έναρξη ΕΑΡΙΝΟΥ Ράλλυ Σπριντ


Κυριακή 20 Μαρτίου
Ladies and Gentlemen, start your engines!
Δεν αργεί ο καιρός που ο 1ος αγώνας για το Κύπελλο χώματος 2016 και το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων θα ξεκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής «Κινέτα» για το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE.
Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου για να καλύψει τα 19 χλμ. του 1ου από τα συνολικά 2 περάσματα της νέας σχεδίασης της Κινέτας.
Η εκκίνηση της Ε.Δ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι. Σε 3 χιλιόμετρα στρίβουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή κατευθύνονται προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου συναντούν την άσφαλτο. Τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά και συνεχίζοντας για 1 χλμ. περίπου ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά. Συνεχίζοντας τη χωμάτινη διαδρομή (ανάποδα το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις) τερματίζουν μετά από περίπου 3 χλμ.
Το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων. Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944 308148.
Μείνετε συντονισμένοι!
Site: www.startline.gr
Facebook: www.facebook.com/StartLine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου